thumbnail
thumbnail
Consulent Inkomen

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
24 - 36 Gelderland

Publicatiedatum:

17-03-2023

Sluitingsdatum:

23-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

30-09-2023

Omschrijving van de opdracht

 • Je behandelt aanvragen van inwoners voor een uitkering op grond van de Participatiewet of Ioaw(z) en andere nieuwe inkomen gerelateerde regelingen die Fijnder uitvoert voor de gemeenten Berkelland Oost Gelre en Winterswijk.

 • Je beheert een eigen caseload, inclusief het uitvoeren van tussentijdse onderzoeken en beëindigingen.

 • Je hebt kennis van het verwerkingssysteem Suite voor Sociaal domein

 • Je gaat met de aanvragers in gesprek en beantwoordt hun vragen over hun situatie, rechten en plichten en helpt om hun problemen rond hun inkomen op te lossen binnen de daarvoor geldende kaders.

 • Je bent een sparringpartner op de diverse terreinen van het sociaal domein, en denkt daarbij breder dan jouw eigen specialisatie inkomen(svoorzieningen).

 • Indien nodig draag je een cliënt ‘warm’ over naar het sociaal team van de gemeente of naar schuldhulpverlening.

Verantwoordelijkheden
Je gaat deel uitmaken van het team Inkomen bij Fijnder. Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling van aanvragen van inwoners voor een uitkering op grond van de Participatiewet of Ioaw(z) en andere nieuwe inkomen gerelateerde regelingen die Fijnder uitvoert voor de opdracht gevende gemeenten (bijv. de energietoeslag en leefgeldregelingen voor Oekraïners). In je beoordeling houd je rekening met voorliggende voorzieningen, de geldende wet- en regelgeving en de (inkomens)positie en persoonlijke situatie van de cliënt.

Op deze manier zorg je voor een oplossing op maat.

Als er andere expertise nodig is voor de cliënt, draag je de cliënt warm over naar een andere hulpverlener.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 april 2023tot en met 30 september 2023 voor 24 -36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Minimaal 2 jaar ervaring

 • HBO

Gunningscriteria

 • HBO

 • Minimaal 2 jaar

 • Kennis van Participatiewet

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Consulent Inkomen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.