thumbnail
thumbnail
Casusregisseur Jeugd & Gezin

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Sociaal Domein
Sluit over 4 dagen
Geen limieten
32 Gelderland

Publicatiedatum:

20-01-2023

Sluitingsdatum:

01-02-2023

Begindatum:

01-03-2023

Einddatum:

01-09-2023

Uren per week:

32

Vanuit Team Voormekaar Eibergen / Rekken werk je als casusregisseur samen met de inwoner en eventueel andere betrokkenen naar de best passende oplossing in zijn of haar hulpvraag. Je ondersteunt inwoners op het gebied van opvoeding, financiën, psychische problematiek en andere voorkomende vraagstukken in het sociale domein. Voor het analyseren van de hulpvraag plan je huisbezoeken. Hierbij vraag je breed uit op alle leefgebieden, breng je de veiligheid in kaart en kom je tot een plan van aanpak met betrokkenen en het netwerk. Zo nodig schakel je met de juiste instanties om passende hulp te indiceren. Het is belangrijk dat je hierin zelfredzaamheid stimuleert. Je overlegt regelmatig met collega’s om af te stemmen. Ook verstrek je in deze functie informatie aan burgers, zorgaanbieders en ketenpartners.

De gemeente is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet, de Participatiewet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). In Berkelland voert het team Voormekaar deze taken uit. Wij denken mee, geven advies of bieden ondersteuning.  Wij bestaan momenteel uit vijf verschillende basisteams. Binnen het team Voormekaar Eibergen / Rekken zijn er backofficemedewerkers en frontofficemedewerkers (casusregisseurs) elk met hun eigen expertise verdeeld over Wmo en/of Jeugd & Gezin. 

Het team waar jij onderdeel van ben, bestaat uit enthousiaste en creatieve collega’s die uitdagingen aangaan. Gezamenlijk leggen wij de verbindingen tussen de sociale en fysieke leefomgeving van de inwoner waarbij de focus ligt op het integraal werken

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Casusregisseur Jeugd & Gezin die deze organisatie zoekt?