thumbnail
thumbnail

Casusregisseur Jeugd & Gezin

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
32 Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2023

Einddatum:

1 sept 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

20 jan 2023

Vanuit Team Voormekaar Eibergen / Rekken werk je als casusregisseur samen met de inwoner en eventueel andere betrokkenen naar de best passende oplossing in zijn of haar hulpvraag. Je ondersteunt inwoners op het gebied van opvoeding, financiën, psychische problematiek en andere voorkomende vraagstukken in het sociale domein. Voor het analyseren van de hulpvraag plan je huisbezoeken. Hierbij vraag je breed uit op alle leefgebieden, breng je de veiligheid in kaart en kom je tot een plan van aanpak met betrokkenen en het netwerk. Zo nodig schakel je met de juiste instanties om passende hulp te indiceren. Het is belangrijk dat je hierin zelfredzaamheid stimuleert. Je overlegt regelmatig met collega’s om af te stemmen. Ook verstrek je in deze functie informatie aan burgers, zorgaanbieders en ketenpartners.

De gemeente is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet, de Participatiewet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). In Berkelland voert het team Voormekaar deze taken uit. Wij denken mee, geven advies of bieden ondersteuning.  Wij bestaan momenteel uit vijf verschillende basisteams. Binnen het team Voormekaar Eibergen / Rekken zijn er backofficemedewerkers en frontofficemedewerkers (casusregisseurs) elk met hun eigen expertise verdeeld over Wmo en/of Jeugd & Gezin. 

Het team waar jij onderdeel van ben, bestaat uit enthousiaste en creatieve collega’s die uitdagingen aangaan. Gezamenlijk leggen wij de verbindingen tussen de sociale en fysieke leefomgeving van de inwoner waarbij de focus ligt op het integraal werken

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Casusregisseur Jeugd & Gezin die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.