thumbnail
thumbnail

WMO-adviseur

Jacob Obrechtlaan 4, 4611 AR Bergen op Zoom, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 feb 2023

Einddatum:

1 mei 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

20 jan 2023

WMO-adviseur - 36 uur per week

Organisatie
De stad Bergen op Zoom is een vestingstad, gelegen op de Brabantse Wal, op de overgang van land en zee, zand en klei, hoog en laag. Het is een compacte stad met een historische kern, omgeven door water, bos en heide. Het dorp Halsteren en de kernen Lepelstraat en Heimolen vormen samen de woonkernen in het landelijk gebied van de gemeente Bergen op Zoom. De unieke ligging tussen de mainports Rotterdam en Antwerpen en een rijke cultuurhistorie zijn de belangrijkste kenmerken van de gemeente. Bergen op Zoom kent een goede ontsluiting op de landelijke infrastructuur.

Omschrijving van de opdracht
Als WMO-adviseur analyseer je de hulpvraag van de cliënt  en ben je verantwoordelijk voor het informeren en adviseren over het voorliggend veld en indiceer en selecteer je WMO maatwerkvoorzieningen. Je voert hiervoor “gekantelde keukentafelgesprekken” en neemt een besluit conform van wet- en regelgeving, het gemeentebeleid en jurisprudentie. Je stelt ondersteuningsplannen op en je werkt samen met externe partijen (zorgaanbieders en leveranciers). In onze gemeente werken we met Wmo adviseurs in twee verschillende specialisaties te weten  het specialisme beschermd wonen & begeleiding en het specialisme op het gebied van voorzieningen, hulpmiddelen en huishoudelijke ondersteuning. In dit geval zijn we op zoek naar een klantmanager voor de specialisatie op het gebied van voorzieningen, hulpmiddelen en huishoudelijke ondersteuning.

Competenties
Jouw profiel, je bent een regisseur, een verbinder, analytisch, slagvaardig, stressbestendig, flexibel, gedreven, klantgericht, collegiaal, zelfstandig, communicatief vaardig; zowel mondeling als schriftelijk.

Eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van ergotherapie, bewegingstechnologie, fysiotherapie, maatschappelijk werk, verpleegkundige, Social Work of een vergelijkbare opleiding; 

  • Werkervaring in een soortgelijk werkveld;

  • Ervaring met het stellen van diverse indicaties. 

  •  Kennis en ervaring met het registreren in Suite voor Sociaal Domein;

  •  In het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief in een ambitieuze organisatie. 

  • Sollicitatie- en selectieprocedure

    • Tijdens de sollicitatieprocedure kan een screening plaatsvinden.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de WMO-adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.