thumbnail
Financieel Adviseur

Gemeente Bergen op Zoom

Jacob Obrechtlaan 4, 4611 AR Bergen op Zoom, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

07-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

30-11-2022

Uren per week:

32

Functiebeschrijving
Word jij onze nieuwe tijdelijke collega? We zijn op zoek naar een enthousiaste tijdelijke collega, die van aanpakken houdt. Lees dan hieronder de volledige vacature van: Financieel Adviseur m/v, 32 - 36 uur per week voor een periode van 3 maanden met optie op verlenging. De afdeling financiën speelt een belangrijke rol bij de totstandkoming van de planning & control documenten zoals begroting, concernberichten en jaarrekening. Daarnaast adviseert en ondersteunt de afdeling financiën het management en het bestuur op professionele wijze over de financiële en bedrijfseconomische aspecten van beleidsvoorstellen.

Jouw uitdaging
Als financieel adviseur ben je een belangrijke spil in het financiële proces en adviseer je het management over een toegewezen programma, daarbij werk je nauw samen met je beleidsafdeling. Bij je advisering worden bestuurlijke verhouding, de politieke context, risico’s en impact op bedrijfsvoering in de advisering betrokken. Je stemt adviezen af binnen het team en draagt zorg voor advisering getoetst aan de gestelde kaders en wetgeving. Je werkt mee aan de totstandkoming van de planning & control documenten.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde adviseur, die graag de schouders eronder zet om samen met de afdeling financiën die professionele advisering invulling te geven en je vast te bijten in de wereld van gemeentelijke financiële processen. Jij durft uitdagingen aan te gaan!! Wij geloven dat wanneer je beschikt over de juiste competenties, je ook in deze baan kan groeien. Je herkent jezelf daarom in deze eigenschappen: 

  • Leergierig/groot leervermogen: Alles wat je niet weet wil en kun je leren en je leert snel

  • Zorgvuldig en betrouwbaar: Je levert altijd kwaliteit en afspraak is afspraak

  • Flexibel: je vindt het een uitdaging om meerdere en verschillende opdrachten uit te voeren.

  • Je hebt een positieve houding, dit wil zeggen je denkt mee in mogelijkheden.

  • Je bent resultaatgericht en je hebt een politiek bestuurlijk inlevingsvermogen.

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van financiën / economie of rondt deze op korte termijn af. Kennis van gemeentelijke financiën is een pre.

Je werkt graag in een hecht team, vindt een open houding belangrijk en investeert daarom graag, als een echte teamspeler,  in relaties met collega’s. Je werkt zelfstandig maar kan binnen het team eventueel terugvallen op collega’s of je leidinggevende voor raad en daad.   Je krijgt energie om samen met je collega’s de successen te behalen en vervolgens te bewaken en draagt graag bij aan een verdere ontwikkeling van het team en de processen.

Uren & Werkdagen
Aantal uur per week: 32
Toelichting op uur per week:
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Financieel Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.