thumbnail
thumbnail
BOA Domein I

Jacob Obrechtlaan 4, 4611 AR Bergen op Zoom, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€41,25
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-01-2023

Sluitingsdatum:

27-01-2023

Begindatum:

01-02-2023

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

36

BOA domein I (Openbare ruimte)  2 x 36 uur / week
Periode:  1 februari 2023 t/m 31 december 2023 (1 positie)
Periode: 1 april 2023 t/m 31 december 2023 (1 positie)

Organisatie
De stad Bergen op Zoom is een vestingstad, gelegen op de Brabantse Wal, op de overgang van land en zee, zand en klei, hoog en laag. Het is een compacte stad met een historische kern, omgeven door water, bos en heide. Het dorp Halsteren en de kernen Lepelstraat en Heimolen vormen samen de woonkernen in het landelijk gebied van de gemeente Bergen op Zoom. De unieke ligging tussen de mainports Rotterdam en Antwerpen en een rijke cultuurhistorie zijn de belangrijkste kenmerken van de gemeente. Bergen op Zoom kent een goede ontsluiting op de landelijke infrastructuur.

Inleiding:
Binnen de gemeente Bergen op Zoom staat het team Veiligheid, Handhaving en Toezicht voor het creëren en behouden van een veilige woon- en leefomgeving. Het team bestaat uit de clusters Veiligheid, Juristen en Handhaving & Toezicht. In het laatstgenoemde cluster zijn de BOA’s actief. De BOA’s werken vanuit een BOA-pool en worden naast Bergen op Zoom ook ingezet in de gemeenten Steenbergen, Woensdrecht en Tholen. Bergen op Zoom voert de coördinatie over de BOA-pool. Voor de BOA pool zijn we tijdelijk op zoek naar versterking.

Omschrijving werkzaamheden:
Als BOA domein I voer je toezicht uit in de openbare ruimte om de naleving van wet- en regelgeving te bevorderen. Je grijpt in als de leefbaarheid wordt aangetast door overtredingen die overlast veroorzaken en tot kleine ergernissen leiden. Denk daarbij aan onderwerpen als woonoverlast, jeugdoverlast, overlast dak- en thuislozen, vuurwerkgebruik, evenementencontroles, reclame uitingen, hondenoverlast, verkeer natuurgebied, parkeeroverlast en drugsafval.
Bij overtredingen mogen sancties worden opgelegd. Onveilige of illegale situaties pakt de BOA aan of worden gemeld aan de bevoegde instanties of de politie. Als iets onduidelijk is, wordt uitleg gegeven over het doel van regels en wordt informatie verstrekt over gemeentelijke procedures.

Profiel:
Je bent een stevige persoonlijkheid en hebt je sporen verdiend met toezicht op het terrein van openbare ruimte. Je zoekt actief met collega’s en partners de samenwerking op om je doelen te bereiken. Je bent zichtbaar aanwezig in de omgeving en treedt zo nodig straf- of bestuursrechtelijk op.
Je voelt je verantwoordelijk voor de opvolging van het toezicht dat je uitvoert. Je stelt rapporten op en werkt nauw samen met de juristen en andere collega’s binnen het team VHT. Verder heb je een signalerende rol voor de gemeente, de politie en andere ketenpartners.

Functie eisen:

 • Opleiding Boa afgerond en in bezit van BOA getuigschrift

 • Minimaal 1 jaar werkervaring als BOA domein I

 • 36 uur werkzaam (fulltime ingevuld door één persoon)

 • Je treedt makkelijk in contact met mensen, waarbij je je zakelijk en soms bemiddelend kan opstellen

 • Je hebt kennis van bestuurs- en straf rechtelijke maatregelen

 • Je hebt affiniteit met de politiek-bestuurlijke context.

 • Je hebt een positief kritische en enthousiaste grondhouding

 • Je werkt zelfstandig, hebt een proactieve houding en voelt je verantwoordelijk voor het wel en wee en de teamgeest binnen de BOA pool.

 • Verklaring omtrent het gedrag dient voor aanvang werkzaamheden overlegd te worden

 • Kennis van werkomgeving bij een gemeentelijke overheid

 • Staat stevig in zijn/haar schoenen en is in staat om boetes uit te schrijven

 • Wil graag een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in Bergen op Zoom

 • Representatieve uitstraling

 • Oog voor detail

 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)

 • Betrouwbaar en integer

 • Je hebt een flexibele werkhouding en bent bereid avond- en weekenddiensten te draaien

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.


 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de BOA Domein I die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.