thumbnail
thumbnail

Beleidsmedewerker onderwijskansen beleid en jeugd

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
28 Gelderland

Begindatum:

11 dec 2023

Einddatum:

31 jul 2024

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

18 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Binnen het team beleid ben je zelfstandig verantwoordelijk voor (de doorontwikkeling van) beleidsdoelen onderwijskansenbeleid, peuter/kinderopvang, ambulante jeugdhulp en preventie. Met jouw gedrevenheid en enthousiasme weet jij van de transformatie jeugd een succes te maken.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent contactpersoon en aanspreekpunt voor preventieve partners in het lokale veld en verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van preventie.

 • Je werkt nauw samen met onderwijs en preventieve partners in het platform jeugd an een gezamenlijke agenda.

 • Je beoordeeld de aanvragen voor NPO middelen.

 • Je bewaakt het budget voor het onderwijskansenbeleid.

 • Je rapporteert over de voortgang, resultaten en knelpunten, adviseert bestuurders en draagt beleidsvoorstellen aan.

 • Je werkt intensief samen met de gespreksvoerders uit het lokale team en organiseert een verbinding tussen beleid en uitvoering.

 • Je vertegenwoordigt de belangen van Barneveld in de Jeugdhulpregio Foodvalley.

 • Je draagt bij aan regionale (beleids)ontwikkelingen in het kader van jeugdhulpverlening.

Zie opdracht omschrijving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 11 december 2023 of zo veel eerder als mogelijk tot en met 31 juli 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe. In de cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de kandidaat op. De kennismakinggesprekken vinden fysiek op het gemeentehuis plaats.

 • De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen. Afgeronde hbo- of wo-opleiding met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

 • Kennis van de jeugdhulpverlening en bent goed bekend met thema's rond welzijn en gezondheid van jeugd.

 • Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en kunt doelgericht afwegingen maken tussen inhoudelijke, financiële, juridische, lokale/regionale en communicatieve aspecten en belangen.

Gunningscriteria

 • 5 jaar relevante werkervaring.

 • Bent in staat om effectieve dwarsverbanden te leggen tussen de preventieve- en specialistische ondersteuningsvormen met als doel om nieuwe transformatiekansen te creëren.

 • Netwerker met een zakelijke inslag.

 • Kunt buiten gebaande paden treden om je doelen te bereiken.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker onderwijskansen beleid en jeugd die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.