thumbnail
thumbnail
Inhuur Functioneel Specialist

Gemeente Apeldoorn

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
32 Gelderland

Publicatiedatum:

17-03-2023

Sluitingsdatum:

27-03-2023

Begindatum:

19-04-2023

Einddatum:

19-09-2023

Omschrijving van de opdracht
De gemeente Apeldoorn is op zoek naar een Functioneel Specialsit die in ons team Functioneel Beheer het cluster sociaal tijdelijk komt versterken.

Team Functioneel beheer cluster sociaal bestaat uit zes bevlogen collega's die zich samen sterk maken om de applicatie binnen het sociaal domein goed te bedienen.

Dit ga je doen
Jij werkt als Functioneel Specialist aan de Suites voor het Sociaal Domein. Onze eindgebruikers ondersteun jij door verstoringen op te lossen en (nieuwe) functionaliteiten in te richten. Als Functioneel Specialist zorg jij ervoor dat de systemen werken en dat we blijven vernieuwen. 

Zo zijn we nauw betrokken bij de processen die horen bij het werkveld 'Werk en Inkomen'. Voor ons de taak om dit in te richten in de applicatie zodat de werkvloer de werkprocessen kan afhandelen en de inwoner zo goed mogelijk kan ondersteunen. Het is van belang dat we op deze dienstverlening kunnen vertrouwen. En dat is waar jij in beeld komt!

Je werkt veel samen met je directe collega's van het cluster sociaal. key-users uit de business en schakelt met onze leveranciers. Je bent een echte duizendpoot! Jij weet precies wat onze eindgebruikers nodig hebben, nog voordat ze het zelf weten. Hun wensen en jouw eigen inzichten vertaal je naar de juiste functionele inrichting van de applicatie. Je hebt hierin een adviserende, regisserende en deels uitvoerende rol.

Als Functioneel Specialist heeft u een aantal verantwoordelijkheden die in onderstaande rollen en kerntaken beschreven zijn:

Advies: 

 • Adviseert teammanagers en key-users over een zo goed mogelijke aansluiting van de ingekochte ICT op de bedrijfsprocessen.

 • Signaleert risico’s, verbeter- en/of knelpunten en adviseert hierover en is regievoerder bij de implementatie van de oplossing

 • Kent de roadmap en releasenotes, weet welke effecten deze kunnen hebben
  op de bedrijfsvoering en bespreekt de impact hiervan met de klant.

 • Je bent goed in presenteren, het overtuigen van mensen en documentatie vastleggen.

De klant (alle medewerkers):

 • Eerste aanspreekpunt voor key-users en handelt functionele verzoeken van hen af, voor verstoringen zal dit bestaan uit het afhandelen in de 2e lijn. Je bent in ieder geval op de hoogte van het aantal verstoringen en probeert deze
  tot een minimum te beperken door instructie of aanpassing van de software.

 • In staat om te inventariseren welke behoefte er is bij de klant, vertaalt dat eventueel in een functioneel ontwerp en configureert het systeem naar deze behoefte en doet verbetervoorstellen

 • In staat om het aangeboden werk te prioriteren en dit met de klant te overleggen, zo nodig pas je de prioritering op verzoek van de klant aan.

Relatiebeheer:

 • Zet wijzigingsverzoeken uit richting leverancier en bewaakt de voortgang daar op en koppelt de voortgang vanuit jezelf periodiek terug aan de indiener en weet te escaleren wanneer dat nodig is.

Uitvoering en implementatie:

 • Inhoudelijke problemen en verstoringen met impact bespreek je met de senior binnen je domein.

 • Verantwoordelijk voor het testen in acceptatie en regisseur van testen in productie, schat de impact van bevindingen in en legt deze voor aan de eigenaar

 • Opzetten en toewijzen van rapporten, menu’s en gebruikersrechten (autorisatiebeheer)

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Inhuur Functioneel Specialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.