thumbnail
thumbnail
Stadsdeel Nieuw West - Projectleider Groen in de Buurt Nieuw-West

Amstel 1, 1011 PN Amsterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32-36 Noord-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 dec 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

7 nov 2023

Opdrachtomschrijving
Het begeleiden van groen-in-de-buurtinitiatieven van bewoners in Stadsdeel Nieuw-West. Aangeven wat de mogelijkheden én de grenzen zijn binnen de gemeente Amsterdam. Werken in een divers team met enthousiaste collega’s die betrokken zijn bij elkaar, elkaars werk én het vergroenen van onze stad.

De functie:
In de functie van Projectleider Groen in de Buurt Nieuw-West ligt jouw voornaamste taak in het helpen opstarten en begeleiden van groen-in-de-buurtinitiatieven van bewoners en het verder optimaliseren van het proces groen in de buurt in stadsdeel Nieuw-West. Hierbij werk je nauw samen met directe collega’s binnen de Gebiedspool en collega’s vanuit andere organisatieonderdelen. Je onderhoudt contact met de gebiedsteams om af te stemmen en tot uitwisseling te komen van relevante ontwikkelingen en levert input voor de gebiedsplannen. Door samenwerken en waar mogelijk vervlechten van methodes, subsidies en budgetten (m.n. Groen in de Buurt) weet jij deze methoden over en weer te versterken.

Werkzaamheden
Dit doe je op een gemiddelde werkdag:

 • Toets je opgehaalde projectvoorstellen bewoners op haalbaarheid, schaalniveau, kansrijkheid, complexiteit en dekking. Je levert hierbij maatwerk.

 • Start je nieuwe projecten op (voorbereiding, participatie, offertes, ontwerp, groenkennis).

 • Geef je voorlichting over groenbeheer aan potentiële medebeheerders en informeer je hen over de mogelijkheden en regelgeving.

 • Bewaak je de voortgang en de kwaliteit van de in uitvoering zijnde (groen)werkzaamheden (toezichthouden beeldkwaliteit en instandhouding) van groene medebeheerprojecten.

 • Stimuleer en faciliteer je het medebeheer door doorlopend de aanpak te herijken, waar nodig de werkwijze aan te passen en nieuwe elementen te introduceren.

 • Maak je contracten aan en beheer je deze (uitgegeven areaal bijhouden i.s.m. V&OR en Stadswerken).

 • Organiseer je bewonersavonden, bijeenkomsten en workshops.

 • Adviseer je het management en (periodiek) bestuur en stel je bestuurlijke stukken op

Gemeentelijke organisatie
Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. Lees meer over de organisatiestructuur van de gemeente Amsterdam.

De opdrachtgever(s)
Stadsdeel Nieuw-West is een van de 7 stadsdelen van de gemeente Amsterdam, ook wel het “groene stadsdeel” genoemd. De gebiedspool is één van de organisatieonderdelen van het stadsdeel. De gebiedspool Nieuw-West levert expertise en menskracht voor de uitvoering van gebiedsplannen, uitvoeringsplannen, programma’s en projecten in het stadsdeel. Primair in opdracht van gebiedsmanagers, secundair in opdracht van stadsdeelmanagers uitvoering en van de stadsdeelmanager staf. De gebiedspool is een flexibele, innovatieve, hands-on afdeling waar uitwisseling van kennis en mensen tussen stadsdeel en RVE’s mogelijk wordt gemaakt. De focus ligt op menskracht beschikbaar houden en/of krijgen om te werken aan opgaven en bij te dragen aan resultaten in gebieds- en uitvoeringsteams en in project- en gebiedsoverstijgende programmateams.

De gebiedspool levert expertise en menskracht voor de uitvoering van gebiedsplannen, uitvoeringsplannen, programma’s en projecten in het stadsdeel. Primair in samenwerking met de gebiedsmanagers, secundair in opdracht van stadsdeelmanagers uitvoering en van de stadsdeelmanager staf. De gebiedspool is een flexibele, innovatieve, hands-on afdeling waar uitwisseling van kennis en mensen tussen stadsdeel en directies mogelijk wordt gemaakt. De focus ligt op menskracht beschikbaar houden en/of krijgen om te werken aan opgaven en bij te dragen aan resultaten in gebieds- en uitvoeringsteams en in project- en gebiedsoverstijgende programmateams.

Eisen

 • Eis - Draaideurconstructie
  De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

 • Zzp'er of zzp'er via intermediair
  De gemeente houdt zich als goed opdrachtgever aan alle wettelijke voorschriften zoals de wet DBA.

  De opdrachtgever zet deze functie uit als detachering. De aangeboden kandidaat is in dienst van de opdrachtnemer en betreft geen zzp'er of een zzp'er die via een intermediair wordt aangeboden.

 • Eigen Verklaring
  Bijgesloten verklaring is van toepassing op deze aanbesteding. De in te vullen bijlage Eigen Verklaring, is op deze overeenkomst van toepassing.

  Deze verklaring wordt afgegeven ten behoeve van bovengenoemde Overeenkomst Onder Leiding en Toezicht voor de genoemde medewerker die voor de werkzaamheden Onder Leiding en Toezicht van de gemeente wordt ingezet.

 • Eis - CV toevoegen
  U voegt het cv toe van de kandidaat. Het cv is opgesteld in het Nederlands en is maximaal 5 A4'tjes groot. Het cv dient enkel en alleen ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Als het cv niet overeenkomt met de door u gegeven antwoorden kan de gemeente Amsterdam besluiten uw offerte af te wijzen.

 • Eis - Werk- en denkniveau
  De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een WO werk- en denkniveau. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

 • Eis - Toevoegen motivatie
  Geef in maximaal 1 A4 aan waarom uw kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht.

 • Eis - Kennis
  De aangeboden kandidaat heeft uitgebreide vakkennis en minimaal 1 jaar werkervaring op gebied van groenbeheer, groenaanleg en ontwerp-/ beplantingsplannen.

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring met procesbegeleiding rondom bewonersmedebeheer.

  Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring als projectleider groen in de openbare ruimte en realisatie groenprojecten in de openbare ruimte.

Wensen

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur werkervaring binnen de gemeente Amsterdam, bij voorkeur binnen een stadsdeel.

  Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

 • Wens -Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur werkervaring binnen Stadsdeel Nieuw West.

  Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft kennis van het Amsterdamse beleid op het gebied van medebeheer en ingevoerd in netwerk van partijen die hierbij betrokken zijn.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.


Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Stadsdeel Nieuw West - Projectleider Groen in de Buurt Nieuw-West die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.