thumbnail
thumbnail
Ingenieursbureau - Toezichthouder Verkeersmanagementsystemen

Amstel 1, 1011 PN Amsterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32-36 Noord-Holland

Begindatum:

11 dec 2023

Einddatum:

10 dec 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

16 nov 2023

Type inzet
Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de Wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden.

Opdrachtomschrijving
Als toezichthouder ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de in de overeenkomst gestelde eisen, de veiligheid, kwaliteit/kwantiteit en planning. Je bent de oren en ogen op het werk. Je maakt afspraken met opdrachtnemers over o.a. de planning, materialen en gebruik van materieel. Je controleert en bewaakt de kwaliteit/kwantiteit van uitgevoerde werkzaamheden door de opdrachtnemers en je zorgt voor een adequate vastlegging van termijnen, meer- en minderwerk en je bereid de eind- en deelafrekeningen voor.

Je maakt deel uit van een team van 13 collega’s en je werkt samen met de voorbereiders, directievoerder en projectleiders. Op de uitvoeringslocaties vertegenwoordig je alle zaken betreffende het uit te voeren werk. Belangrijk onderdeel is dat je in staat bent om controle uit te voeren op de naleving van de overeenkomst met de daarbij behorende administratie. Je maakt voor deze werkzaamheden tegen vergoeding gebruik van je eigen auto, motor of ander eigen vervoermiddel. Het is ook mogelijk op dagbasis een vervoermiddel binnen de gemeente te reserveren.

Werkzaamheden

 • Je houdt toezicht op de naleving van de Arbowet en milieuwetgeving (VGWM) en treedt signalerend op bij afwijkingen en tekortkomingen;

 • Je houdt toezicht op het handhaven van (vooraf vastgestelde) verkeersmaatregelen en treedt corrigerend op bij gesignaleerde afwijkingen en tekortkomingen;

 • Je meet en controleert aantoonbaar en verifieerbaar de verwerkte hoeveelheden;

 • Je houdt dagelijks toezicht op locatie m.b.t. te realiseren kwaliteit en meer- en minderwerk;

 • Je controleert (contract)documenten, zoals ramingen, weekstaten/productiestaten. De bevindingen leg je ter beoordeling voor aan de directievoerder of projectleider;

 • Je bewaakt afgesproken planningen en doorlooptijden;

 • Je zorgt voor een goede afstemming met de directievoerder over de uitstaande werkzaamheden en controleert de werkzaamheden van de aannemer op locatie.

Gemeentelijke organisatie
Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. Lees meer over de organisatiestructuur van de gemeente Amsterdam.

De opdrachtgever(s)
Binnen onze gemeente realiseert het Ingenieursbureau projecten in de openbare ruimte van idee tot en met uitvoering. Als toezichthouder ben je onderdeel van het team VMS. Dit team bestaat uit 13 personen en valt onder de afdeling Verlichting & Verkeerssystemen (V&VS), waar ook de teams Verlichting en Verkeersregelinstallaties onder vallen. Team V&VS/VMS is werkzaam vanuit kantoorpand Achtergracht 14, Amsterdam Centrum.

Eisen

 • Eis - Draaideurconstructie
  De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

 • Zzp'er of zzp'er via intermediair
  De gemeente houdt zich als goed opdrachtgever aan alle wettelijke voorschriften zoals de wet DBA.

  De opdrachtgever zet deze functie uit als detachering. De aangeboden kandidaat is in dienst van de opdrachtnemer en betreft geen zzp'er of een zzp'er die via een intermediair wordt aangeboden.

 • Eigen Verklaring
  Bijgesloten verklaring is van toepassing op deze aanbesteding. De in te vullen bijlage Eigen Verklaring, is op deze overeenkomst van toepassing.

 • Eis - CV toevoegen
  U voegt het cv toe van de kandidaat. Het cv is opgesteld in het Nederlands en is maximaal 5 A4'tjes groot. Het cv dient enkel en alleen ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Als het cv niet overeenkomt met de door u gegeven antwoorden kan de gemeente Amsterdam besluiten uw offerte af te wijzen.

 • Eis - Werk- en denkniveau
  De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een mbo/hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting elektrotechniek.

 • Eis - Certificaat
  De aangeboden kandidaat is in het bezit van een geldig VCA-certificaat.

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft werkervaring als toezichthouder/uitvoerder verkeerssystemen (systemen/installaties in de openbare ruimte).

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft kennis en ervaring met UAV- en RAW-bestekken.

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat is in bezit van een rijbewijs B of motorrijbewijs en in het bezit van een voor het werk in te zetten auto/motor of ander vervoermiddel.

Wensen

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat is bereid om incidenteel te werken in de avond, de nacht of in het weekend. 

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft kennis van en ervaring met werken aan verkeerssystemen in de openbare ruimte. 

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring met verkeerssystemenproject in een stedelijke omgeving.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Ingenieursbureau - Toezichthouder Verkeersmanagementsystemen die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.