thumbnail
thumbnail

GGD - Psychiater bij de afdeling MGGZ (Maatschappelijke en Geestelijke Gezondheidszorg)

Amstel 1, 1011 PN Amsterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16-36 Noord-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 mrt 2025

Uren per week:

16-36

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Opdrachtomschrijving
Werk jij graag samen met verschillende disciplines in de begeleiding en behandeling van mensen, met zowel psychiatrische als verslavings- en sociaal-maatschappelijke problematiek? Heb jij de creativiteit om zorgmijders aan boord te halen? Dan is de GGD een uitdagende werkplek voor jou!

De  doelgroep van de Geïntegreerde Voorziening (GV) kenmerkt zich door chronische verslaving(en) en co-morbide psychiatrische aandoeningen die chronische behandelingen en een beschermende schil nodig hebben. In Amsterdam heeft de GV de functie “last resort” die onvoorwaardelijke zorg biedt aan mensen die elders “uitbehandeld” zijn. Zij zijn niet vaardig genoeg om zelfredzaam te zijn. Indien nodig wordt de zorg op assertieve wijze geleverd als  de cliënt uit beeld dreigt te raken.

We werken aan een integraal behandelaanbod, waarbij verslavings-, somatische- en psychiatrische behandeling op de voorgrond staan. De GV heeft een rol in het signaleren van ontwikkelingen in het brede veld van de sociale psychiatrie en het initiëren en uitvoeren van zorgvernieuwing.

Werkzaamheden
We werken aan een integraal behandelaanbod, waarbij verslavings-, somatische- en psychiatrische behandeling op de voorgrond staan. De GV heeft een rol in het signaleren van ontwikkelingen in het brede veld van de sociale psychiatrie en het initiëren en uitvoeren van zorgvernieuwing.
Dit doe je op een gemiddelde dag

 • Je bent eindverantwoordelijk medisch specialist voor het gehele diagnostische proces en de behandeling van patiënten die in zorg zijn bij de Geïntegreerde Voorzieningen, onderdeel van de afdeling Maatschappelijke GGZ van de GGD.

 • Je beoordeelt en behandelt patiënten met o.a. drugs- en alcoholverslaving en psychiatrische patiënten die nog geen gebruik (kunnen/willen) maken van de reguliere zorg;

 • Je bent betrokken bij casuïstiek- en behandelbesprekingen;

 • Je werkt nauw samen met de (sociaal-psychiatrisch) verpleegkundigen;

 • Je werkt mee en geeft vorm aan het multidisciplinaire behandelteam bestaande uit basisartsen, huisartsen, verslavingsartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werk;

 • Je ondersteunt het team en deelt je kennis met hen;

 • Je begeleidt de psychiater in opleiding;

 • Je bent bereid taken uit te voeren binnen het keuzejaar “Grote stadspsychiatrie” in de opleiding tot psychiater.

Gemeentelijke organisatie
Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen
collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad.
Lees meer over de organisatiestructuur van de gemeente Amsterdam.

De opdrachtgever(s)
De GGD Amsterdam is de grootste en oudste geneeskundige en gezondheidsdienst van Nederland en biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van de openbare gezondheidszorg. De GGD werkt met ongeveer 1.200 GGD-professionals, voor de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Diemen, Weesp en Aalsmeer. Bij deze gemeenten wonen in totaal ongeveer 900.000 inwoners.

Binnen de Geïntegreerde Voorzieningen MGGZ wordt multidisciplinair gewerkt (psychiaters, artsen, verpleegkundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en secretariële ondersteuning) aan een integraal behandelaanbod, waarbij verslavings-, somatische- en psychiatrische behandeling op de voorgrond staan. Onderdeel van het integraal behandelaanbod is onder andere methadon en, op de poli in Zuidoost en Centrum, medische heroïne.

Beschikbaarheid en tarief kandidaat

 • Een interview maakt deel uit van het selectieproces en de aangeboden kandidaat kan in de evaluatiefase van de offerteaanbiedingen uitgenodigd worden voor een gesprek. Hij of zij dient daarom beschikbaar te zijn voor het interview;

 • Bij gunning is de aangeboden kandidaat direct inzetbaar voor het aantal uren dat vermeld wordt in deze tender;

 • Het uur(tarief) dat u opgeeft is altijd exclusief btw en inclusief alle overige bijkomende kosten (bijvoorbeeld reiskosten). Indien het opgegeven tarief de aangegeven range of het maximumtarief overschrijdt wordt uw offerte terzijde gelegd (knock out).

Referentie
U dient minimaal 1 relevante referentie op te geven van de aangeboden kandidaat.
Vul in:

 • organisatie

 • naam contactpersoon

 • telefoonnummer contactpersoon.

Eis - Draaideurconstructie
De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

Wet DBA
Amsterdam heeft beheersmaatregelen genomen om te voldoen aan de wet DBA. Deze houden onder meer in dat overeenkomsten van opdracht met een zzp'er in beginsel worden gesloten voor maximaal 12 maanden en dat deze zzp'er vervolgens 6 maanden na einde van de laatste overeenkomst van opdracht niet in aanmerking kan komen voor een nieuwe vergelijkbare opdracht.

Kennis

 • Eis - CV toevoegen
  U voegt het cv toe van de kandidaat. Het cv is opgesteld in het Nederlands en is maximaal 5 A4 groot.
  Als een cv meer dan 5 A4 omvat worden alleen de eerste 5 A4 meegenomen in de beoordeling
  Het cv dient enkel en alleen ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Als het cv niet overeenkomt met de door u gegeven antwoorden kan de gemeente Amsterdam besluiten uw offerte af te wijzen.

 • Eis - Opleiding
  De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde opleiding tot psychiater.

  Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

  Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.

 • Eis - Toevoegen motivatie
  Geef in maximaal 1 A4 aan waarom uw kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht.

 • Eis - BIG registratie
  De aangeboden kandidaat heeft BIG registratie.

Ervaring

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als psychiater.

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met zeer ernstige (forensische) psychiatrische problematiek en/of verslavingszorg.

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met complexe casuïstiek.

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het omgaan met kwetsbare doelgroepen.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de GGD - Psychiater bij de afdeling MGGZ (Maatschappelijke en Geestelijke Gezondheidszorg) die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.