thumbnail
thumbnail

Contractmanager UAV-GC Bouw

Amstel 1, 1011 PN Amsterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
6-24 Noord-Holland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

30 nov 2024

Uren per week:

6-24

Publicatiedatum:

9 nov 2023

Opdrachtomschrijving

 • In samenwerking opstellen van contracten ten behoeve van nieuwbouw locatie Den Brielstraat en mogelijk ook overige nieuwbouw stadswerven binnen het programma Transitie Werven en Overslagpunten (TWO)

 • Werken in een gemotiveerd team, waar daadkrachtig wordt samengewerkt om resultaten neer te zetten en waar jij in je kracht gezet wordt.

De functie
Als contractmanager ben je primair verantwoordelijk voor de nieuwbouwcontracten locatie Den Brielstraat binnen het TWO. Dit betreft opstellen/controleren inkoopplannen, opstellen van contractdossiers, begeleiden van aanbestedingen en contractbeheersing. Als Contractmanager ben je de sturende kracht voor de Den Brielstraat op het gebied van de contractuele samenwerking met marktpartijen. Hierbij werk je nauw samen met de bouwmanagers van het project,

Je start als contractmanager voor het project Den Brielstraat met ca. 6 uur in de week in de voorbereidingsfase. Mogelijke uitbreiding tot 24 uur per week voor de uitvoering Den Brielstraat en de overige nieuwbouwprojecten.

Werkzaamheden

 • Je draagt mede de verantwoordelijkheid voor het inkopen, aanbesteden en de contractuele begeleiding van nieuwbouwproject Den Brielstraat. Zowel aan de financiële als aan de inhoudelijke kant;

 • Je begeleidt samen met het Project Management Bureau en de afdeling inkoop van de gemeente de aanbestedingen;

 • Je bent het aanspreekpunt voor alle samenwerkingspartners t.a.v. de contracten en contractmutaties;

 • Je controleert of de aannemer(s) conform de overeenkomst(en) te werk gaan;

 • Je neemt deel aan diverse interne en externe overleggen.

Gemeentelijke organisatie
Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. Lees meer over de organisatiestructuur van de gemeente Amsterdam.

De opdrachtgever(s)
Het programma TWO verbouwt en bouwt verschillende stadswerven. Nieuwbouw staat gepland op: Den Brielstraat, Volendammerweg, Toetsenbordweg, Meerkerkdreef en IJburg. Gemeentelijk Vastgoed is de kredietbeheerder van het programma. Het Project Management Bureau (PMB) van de gemeente Amsterdam verricht het bouwmanagement. De contractmanager gaat PMB ondersteunen bij het inkopen, aanbesteden en de contractbegeleiding van het project Den Brielstraat en mogelijk ook de andere nieuwbouwprojecten Toetsenbordweg, Meerkerkdreef en IJburg.

Eisen

 • Eis - Draaideurconstructie
  De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

 • Zzp'er of zzp'er via intermediair
  De gemeente houdt zich als goed opdrachtgever aan alle wettelijke voorschriften zoals de wet DBA.

  De opdrachtgever zet deze functie uit als detachering. De aangeboden kandidaat is in dienst van de opdrachtnemer en betreft geen zzp'er of een zzp'er die via een intermediair wordt aangeboden.

 • Eis - CV toevoegen
  U voegt het cv toe van de kandidaat. Het cv is opgesteld in het Nederlands en is maximaal 5 A4'tjes groot. Het cv dient enkel en alleen ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Als het cv niet overeenkomt met de door u gegeven antwoorden kan de gemeente Amsterdam besluiten uw offerte af te wijzen.

 • Eis - Opleiding
  De aangeboden kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde relevante hbo-opleiding eventueel aangevuld met trainingen contractmanagement.

 • Eis - Toevoegen motivatie
  Geef in maximaal 1 A4 aan waarom uw kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht.

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 10 jaar) als Contractmanager voor en met het werken met UAV-GC contracten in de bouw.

 • Eis - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 10 jaar) bij het opstellen en begeleiden van aanbestedingsprocedures.

Wensen

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagement.

 • Wens - Werkervaring
  De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur ervaring (opgedaan in de laatste 10 jaren) als contractmanager bij een van de 5 grote gemeenten, Provincie en/of Rijksoverheid.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Contractmanager UAV-GC Bouw die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.