thumbnail
thumbnail

Omgevingsinspecteur / Toezichthouder (VH24-1283)

Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
78
20 Noord-Holland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

1 jul 2025

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

31 mei 2024

De afdeling Veiligheid en Handhaving (VH) bevordert de veiligheid en leefbaarheid in Amstelveen en Aalsmeer door professioneel toezicht te houden op en de naleving te handhaven van wet- en regelgeving en vergunningen. VH werkt volgens een integrale en uitvoeringsgerichte aanpak op het terrein van openbare orde en veiligheid, het omgevingsrecht en handhaving openbare ruimte.
Producten van het team zijn: opstellen en uitvoeren van de uitvoeringsprogramma’s op het gebied van omgevingsvergunningen, het opstellen van het meerjarenbeleid en de advisering aan de besturen van beide gemeenten op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

De komende jaren krijgt het team te maken met een aantal belangrijke wettelijke ontwikkelingen, zoals de Wet private kwaliteitsborging en de Omgevingswet. Deze wettelijke ontwikkelingen vragen investeringen zowel in de procesvoering als in de medewerkers. Wegens piekbelasting zijn wij op zoek naar een Omgevingsinspecteur/toezichthouder met accent op constructieve veiligheid en brandveiligheid. 

Kandidaatomschrijving

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting bouwkunde.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het omgevingsrecht, in het bijzonder toezicht en handhaving.

 • Je hebt ervaring met het coördineren grote projecten.

 • Je hebt ervaring met het beoordelen van constructieve veiligheid zoals hout-, staal en betonconstructies en bouwkuipen.

 • Je hebt ervaring met het beoordelen van brandwerende constructies en brandveiligheid installaties al dan niet als onderdeel van gelijkwaardige oplossingen.

Competenties
Als omgevingsinspecteur beschik je over de volgende competenties:

 • Politiek bestuurlijke sensitiviteit

 • Klantgericht

 • Resultaatgericht

 • Betrouwbaar

 • Flexibel

 • Besluitvaardig

Bovenstaande competenties worden tijdens het gesprek beoordeeld door de gemeente.

De aanvang van de opdracht is maandag 1 juli 2024 voor de duur van een jaar. Er is een mogelijkheid tot verlenging. Deze verlenging wordt voor afloop van de opdracht besproken en de exacte duur is nu nog niet bekend.

Referentie:
Het checken van referenties kan onderdeel zijn van de procedure. Bij de gevraagde werkervaring, onder het onderdeel ‘eisen’, is het opgeven van een referentie vereist. Onder een referentie wordt het volgende verstaan: de naam en contactgegevens van een teamleider/leidinggevende van een recente opdrachtgever, die relevant is voor de uitgevraagde opdracht, zoals opgesteld door Gemeente Amstelveen.


VOG
:
Iedereen die bij de gemeente Amstelveen of Aalsmeer komt werken moet vóór aanvang van zijn werkzaamheden een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. De gemeente geeft aan waarop gescreend moet worden door het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. De gemeente stuurt de nieuwe collega een e-mail met een link waarmee hij/zij de nieuwe aanvraag voor een VOG af kan ronden. Kosten van de aanvraag kunnen worden gedeclareerd bij de Gemeente Amstelveen.

Interviewplanning

De top 3 van kandidaten wordt door de gemeente Amstelveen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken vinden plaats op donderdag 20 juni 2024 tussen 10.00uur - 13.00uur.  Indien u een kandidaat voorstelt, verzoeken wij u ervoor te zorgen dat deze beschikbaar is om dit tijdstip. De gesprekken zijn op het raadhuis.

Toelichting op rooster

Functie is op locatie. Geen mogelijkheid tot thuiswerken.

Dienstencategorie

Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Omgevingsinspecteur / Toezichthouder (VH24-1283) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.