thumbnail
Scrum Master Data Gedreven Werken

Gelre Ziekenhuizen

Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn, Nederland

ICT
Sluit over 3 dagen
Geen maximum
24 Gelderland

Publicatiedatum:

13-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

01-05-2022

Einddatum:

30-09-2022

Uren per week:

24
Scrum Master Data Gedreven Werken

De functie en de context
In de rol van Scrum Master draag je bij aan het programma Data Gedreven Werken. Binnen dit programma bouwen we momenteel een nieuw Data Integratie Platform waar we alle data van de verschillende bronnen binnen het ziekenhuis opslaan. De belangrijkste bron is het elektronisch patiënten dossier (EPD) dat wij momenteel aan het vervangen zijn door Chipsoft HiX. Belangrijke rapportages en andere informatie producten zoals aanleveringen aan andere partijen willen we eerst continueren en op termijn verbeteren en uitbouwen. Dit omdat de implementatie van het nieuwe EPD (Chipsoft HiX) bepalend is voor de tijd die we hebben om het nieuwe data platform te implementeren.

Hiervoor werken we met 3 scrum teams. Een team zorgt voor het ontwerpen van de data stromen, definities en informatie producten in nauwe samenwerking met de (eind)gebruikers. De twee andere teams zorgen voor het bouwen hiervan waarmee hetgeen ontworpen is ook gerealiseerd kan worden. Deze teams hebben nauwe banden met het ontwerpteam en daar waar nodig met de (eind) gebruikers.

Momenteel werken we in sprints van 3 weken voor de bouw teams en werkt het ontwerp team kanban. Hetgeen er opgeleverd moet worden is duidelijk en kent een prioriteit die gesteld wordt door de stuurgroep van het programma. De oplevering van de huidige informatieproducten m.b.v. dit platform zal 1 oktober 2022 gereed zijn. Daarna werken we aan verdere verbetering van de informatieproducten.

Wat verwachten we van jou
Als scrum master heb je een belangrijke rol in het sturen van het proces. Je faciliteert de teams en zorgt voor focus op de te behalen resultaten in de sprints. Dit doe je door goed te luisteren naar de behoeften van de teams en het overzicht houden van de activiteiten en de voortgang daarvan. Hiermee ondersteun je de product owner/ programma manager. Daarnaast coach je het team bij het identificeren en implementeren van verbeteringen in het proces. Tenslotte heb je duidelijke aandacht voor de mensen omdat naast hetgeen we willen bereiken ook de manier waarop dit gedaan wordt voor ons belangrijk is.

Wie ben jij?
Jij bent vakkundig, mensgericht en analytisch sterk. Je bent gericht op samenwerking, hebt een groot inlevingsvermogen en sterke communicatieve en coachende vaardigheden. Voor deze rol heb je ervaring (of affiniteit) met data, data analyse en ICT omgevingen. Ook breng je:
• HBO/WO werk- en denkniveau
• Minimaal 3 jaar ervaring in of met Agile teams
• Ervaring met een hybride projectmanagement stijlen, waarbij teams en stakeholders ook waterval werken
• Passie voor samenwerking en procesoptimalisatie. Altijd vanuit het resultaat.
• Humor en ook genoeg zelf reflecterend vermogen
• Coördinerende vaardigheden en kijkt naar de lange termijn doelen
• Een sterke behoefte om niet iedere dag hetzelfde te doen
• Ervaring met een planningssysteem, zoals JIRA of Azure DevOps, is een pré
• Certificering is uiteraard een pré, bv. CSM van Scrum Alliance
• Goede communicatie-, presentatievaardigheden

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Scrum Master Data Gedreven Werken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.