thumbnail
Informatiemanager

Gelre Ziekenhuizen

Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn, Nederland

Informatiemanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Gelderland

Publicatiedatum:

03-05-2022

Sluitingsdatum:

15-05-2022

Begindatum:

23-05-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

36
Informatiemanager

 De zorg is volop in beweging. Zeker daar waar het de informatievoorziening en digitalisering betreft. Informatiemanagers, informatieanalisten en functioneel beheerders spelen hierin een onmisbare, adviserende, specificerende en ondersteunende rol op de scheidslijn van zorgprocessen en (geautomatiseerde) systeemfuncties.

De Afdeling

Kerntaken van de afdeling Informatievoorziening en Technologie (I&T) zijn het definiëren en uitvoeren van beleid op het gebied van (bestuurlijke) informatie voorziening en het hier binnen ontwikkelen, beheren en in standhouden van de geautomatiseerde informatie systemen ter ondersteuning van de zorg en bedrijfsondersteunende processen in zowel de eigen ziekenhuisorganisatie als in de zorgketen waar deze onderdeel van uitmaakt. De afdeling I&T ondersteunt gebruikers bij het gebruik van de door haar beschikbaar gestelde ICT-middelen bij hun werkzaamheden en adviseert de organisatie bij keuzes waarbij ICT een belangrijke rol speelt.

De Information manager is in de afdeling Informatievoorziening en Technologie (I&T) werkzaam binnen het CIO office en wordt hiërarchisch aangestuurd door de CIO en ontvangt functionele leiding van de  CMIO, CNIO of de CBIO.

Werkzaamheden

De informatiemanager heeft gedegen inzicht in de organisatie en haar doelstellingen, houdt zich op de hoogte van (markt)ontwikkelingen op het gebied van organisatie en informatievoorziening.

De informatiemanager vervult een sleutelpositie in de totstandkoming van praktische, effectieve oplossingen, een digitaal operationeel model en een toekomstgericht IT landschap voor het bedrijfsdomein waarvoor hij/zij is aangesteld.

Hij/zij voelt zich  medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelen van het bedrijfsdomein.  De information manager zet een duidelijke visie voor het bedrijfsdomein neer, beschrijft transitie- en oplossings-scenario’s en stelt hiervoor kaders en richtlijnen op.


Dit alles wordt samengebracht in een (meerjaren) domeinplan waarvan de information manager pleitbezorger is.

De information manager schakelt met vele stakeholders om de lange termijn ontwikkelingen en behoeften te doorgronden en te volgen. CxIO’s, CTO, Domeineigenaren, Enterprise Architect, architecten, portfolio manager, informatie analisten en project managers behoren allemaal tot de gesprekspartners bij wie hij/zij draagvlak en acceptatie creëert.
 

Functie eisen

# Professioneel profiel:

 •  Voor adequate functievervulling is een academisch werk/denkniveau wenselijk en een opleidingsrichting bedrijfskunde/bestuurlijke informatiekunde of informatica.

# Kennis:

 

 • Kennis op één of meerdere strategische thema’s, van (markt)ontwikkelingen in de gezondheidszorg, wet & regelgeving en IT.

 • Een brede en ruime werkervaring in het informatiemanagement en in de samenhang van bedrijfsprocessen en informatievoorziening.

 • # Zelfstandigheid:

  • # Sociale vaardigheden:

   • Hierbij is een klant- en resultaatgerichte attitude vereist.

   • Ons aanbod

    Wij bieden een werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Een uitdaging in een omgeving, waarin je dagelijks ervaart hoe belangrijk goede zorg is voor iedereen en het belang van een goede informatievoorziening daarbij.

    De arbeidsvoorwaarden die wij je bieden, zijn marktconform en conform de CAO ziekenhuizen.

    Werken in Gelre betekent werken in de mooie, groene omgeving van de Veluwe. Alle voorzieningen die je mag verwachten zijn aanwezig. De locaties, Apeldoorn en Zutphen, zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

    We vinden het belangrijk dat je qua werk en privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden en de werklocatie.

    Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem, waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.

    Organisatie

    Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

    Procedure

    Solliciteer via AFAS. Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met het selectieproces. Er zijn nog geen data voor sollicitatiegesprekken voor deze vacature gepland. 

    Interesse?

    Ben je geïnteresseerd? Reageer dan vóór 15 mei a.s.
    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


    Startdatum onder voorbehoud. Mogelijkheid op deta/vast. 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Informatiemanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.