thumbnail
thumbnail
Programma Manager duurzaamheid

(DASTwente) Gemeente Hengelo

Burgemeester Jansenstraat 1, 7551 EB Hengelo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

1 dec 2022

Einddatum:

1 jun 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

21 nov 2022
wij zijn op zoek naar een:

Programma
 manager duurzaamheid
32-36 uur
  • Je gaat de programma-organisatie binnen de organisatie verder borgen waarmee een stevig fundament ontstaat voor integrale sturing op, en uitvoering van het programma.
  • Als programmamanager draag je, gezamenlijk met het lijnmanagement, een belangrijke verantwoordelijkheid in het feitelijk tot stand brengen van de doelen en activiteiten van het programma.
  • Je geeft functioneel sturing aan de medewerkers binnen het programma duurzaamheid en je schept de voorwaarden waarin de opgaven en projecten tot realisatie kunnen komen. Je zorgt voor strategische, integrale en inhoudelijke afstemming.
  • Je houdt totaaloverzicht en weet wat er speelt. Je stuurt op resultaat; monitort de voortgang en stuurt bij waar nodig. Als programmamanager stuur je op het behalen van concrete en tastbare resultaten en je weet deze te duiden in het licht van brede opgave binnen duurzaamheid.
  • Je werkt hierbij vanuit de sturingsfilosofie van ‘Hengelo’s werken’ en helpt dit verder vorm te geven. De besturingsfilosofie van onze organisatie is gebaseerd op de zogenaamde ‘omgekeerde piramide’: hier staat de medewerker in zijn/haar kracht en heeft hij/zij vrijheid om als professional te handelen, binnen de heldere koers en kaders vanuit het CMT. Je zet in op cultuurverandering.


 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Programma Manager duurzaamheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.