thumbnail
thumbnail
Jurist Omgevingsrecht

(DAS Twente) Gemeente Hellendoorn

Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

01-07-2023

Uren per week:

36

Wij zijn op zoek naar een:
Jurist Omgevingsrecht
36 uur per week

Wie zijn wij?
Je maakt onderdeel uit van het team Fysiek domein: 45 collega’s, die zich dagelijks bezig houden met de fysieke leefomgeving. Fysiek domein bestaat uit verschillende onderdelen, zoals Toezicht en handhaving, Volkshuisvesting en Wonen, Ruimtelijke ordening,  Vergunningen, Recreatie & Toerisme, Vastgoed, Economische zaken en Grondzaken. We werken intensief samen met burgers, bedrijven, andere overheden en verschillende belangengroepen. Hierbij vinden we het belangrijk in te spelen op initiatieven die aansluiten bij onze gemeentelijke ambities.

Wat ga jij doen?
Je bent een ervaren juridisch adviseur, in het bijzonder op het gebied van vergunningverlening, toezicht & handhaving en ruimtelijke ordening (oftewel het omgevingsrecht). Je behandelt zelfstandig en met collega’s klantvragen over het fysieke domein. Je behandelt zienswijzen en bezwaren die worden ingediend en vertegenwoordigt de gemeente in juridische procedures. Tevens behandel je -ook inhoudelijk- ruimtelijke initiatieven.
Je hebt rechtstreekse contacten met collega’s, externe partners zoals de omgevingsdienst, burgers en bedrijven en het gemeentebestuur.


Wat vragen wij van jou?
Je hebt een HBO of WO-niveau Rechten/Bestuurskunde en bent gespecialiseerd in het omgevingsrecht. Je hebt ruime ervaring met Wabo en RO-regelgeving en je bent analytisch en oplossingsgericht. Je werkt zelfstandig, bent accuraat, creatief, klantgericht en stressbestendig. Je hebt een positief kritische houding en hebt bestuurlijke sensitiviteit.   

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Jurist Omgevingsrecht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.