thumbnail
thumbnail
Personeelsadviseur

Belastingsamenwerking West Brabant

Bredaseweg 211, 4872 LA Etten-Leur, Nederland

Organisatie en Personeel
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

25-03-2023

Begindatum:

10-04-2023

Einddatum:

31-07-2023

SENIOR HR – ADVISEUR

Wat ga je doen?
Je werkt dagelijks met het management aan optimale personele bezetting van de BWB.  Je bent actief betrokken bij alles rondom verzuim, in- door- en uitstroom, inhuur, ontwikkel- en functionerings-vraagstukken. Samen met het MT werk je aan vraagstukken als duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning. Je bent toegankelijk voor de collega’s voor meer persoonlijke vragen en gaat daar integer mee om. Daarnaast adviseer en ondersteun je de directeur in zijn rol naar de ondernemingsraad en het lokaal overleg met de vakbonden. Je zet je actief in voor de optimalisatie en actualisatie van het personeelsbeleid op basis van ontwikkelingen in het werkveld. Je profileert je als een proactieve adviseur met praktische inslag. Het is voor jou vanzelfsprekend om tijdens piekmomenten een of twee stappen extra te zetten, zodat je je bijdrage kunt leveren waar en wanneer dat nodig is. Je brengt in beeld hoe de P&O werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunnen worden ingericht. Je bent lid van het MT.

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een HBO-opleiding in het vakgebied, je beschikt over zeer ruime ervaring in een vergelijkbare rol, waaronder bij voorkeur enkele jaren binnen de (lokale) overheid. Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving en weet deze toe te passen, maar durft ook maatwerk te adviseren waar nodig.    Je bent zelfstandig en besluitvaardigheid, werkt klantgericht en weet ook een ‘nee’ uit te leggen. Je bent kritisch, durft te spiegelen en door te vragen. Je bent stressbestendig, flexibel, resultaatgericht, integer en betrouwbaar. Tot slot beschik je over een gezond gevoel voor humor en relativeringsvermogen.

Wie zoeken we?
We zoeken een ervaren en allround senior HR-adviseur, die met een praktische insteek zowel strategisch beleid kan vormgeven als meer operationele taken kan coördineren. Je adviezen zijn constructief, met oog voor de zakelijke én de menselijke kant. Je bent een goede sparring-partner voor het management en je bent toegankelijk voor alle medewerkers van de BWB. Je bent energiek en proactief. Je hebt gevoel bij de politiek-bestuurlijke omgeving waarin we ons werk doen. Je bent zowel in mondelinge als schriftelijke communicatie vaardig en toegankelijk.

Voor de adviesrol verwachten we dat je in principe het grootste deel van je werkweek op kantoor aanwezig bent, maar vanuit huis werken is uiteraard ook gedeeltelijk mogelijk. Dit is met name makkelijker als het gaat om meer beleidsmatige werkzaamheden. Uiteraard deel je zelf je werkdagen en werktijden in, waarbij je aansluiting houdt bij dat wat nodig is in de organisatie. Het cluster P&O verzet veel werk in goede sfeer. Ieders kwaliteiten worden optimaal benut. Er ligt altijd meer werk dan je op een dag kunt wegwerken dus afstemming met collega’s en interne klanten is belangrijk. De teammanagers rekenen op jouw flexibiliteit en ze stellen je praktische adviezen en pro-actieve ondersteuning erg op prijs.

Eisen

  • Kandidaat voldoet aan de in de functiebeschrijving genoemde opleidingseis. Dit moet blijken uit de CV.

  • In verband met de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) kan, vanwege de aard van de opdracht, deze opdracht niet ingevuld worden door een ZZP’er. Geïnteresseerde ZZP’ers kunnen zich uitsluitend in loondienst laten detacheren via een bureau. Doorleenconstructies (met een modelovereenkomst) zijn daarbij niet toegestaan.

Wensen

  • Kandidaat beschikt over 1 of meer referenties

  • Kandidaat is resultaatgericht. Dit wordt getoetst in een persoonlijk gesprek.

  • Kandidaat beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Dit wordt getoetst in een persoonlijk gesprek.

  • Is kandidaat in staat op de in de aanvraag genoemde startdatum te starten met de opdracht?

  • Is kandidaat/bent u beschikbaar voor het aantal uren per week zoals in de aanvraag is aangegeven?

  • Kandidaat past binnen het team. Dit wordt getoetst in een persoonlijk gesprek.

  • Kandidaat beschikt over politieke en bestuurlijk sensitiviteit. Dit wordt getoetst in een persoonlijk gesprek.

  • Kandidaat kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Dit kan worden getoetst in een persoonlijk gesprek.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Personeelsadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.