thumbnail
thumbnail

HR Adviseur

Avri

Heistraat 47, 4909 BD Oosteind, Nederland

Sluit over 2 dagen
€ 97,00
30-32 uur per week Noord-Brabant

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 jan 2025

Uren per week:

30-32 uur per week

Publicatiedatum:

11 jun 2024

Opdracht omschrijving
**De voorgaande opdracht (069721 HR Adviseur) is niet volgens de juiste procedure verlopen en hierdoor zal deze opdracht opnieuw worden uitgezet**

Opdracht omschrijving:
Als HR adviseur beweeg je je tussen strategische, tactische en operationele werkzaamheden. Jij bent de advies-sparringpartner voor de leidinggevende als het gaat om HR en organisatievraagstukken. Omdat je feilloos weet wat er speelt op de werkvloer en in jouw vakgebied, signaleer je kansen, knelpunten en initieer je acties en verbetertrajecten. Ook draag je samen met je collega’s bij aan de doorontwikkeling en implementatie van ons brede HR-beleid. Denk o.a. aan HR 21, strategisch personeelsplanning, verzuim en organisatieklimaat. Je ziet wat er vandaag moet gebeuren op HR gebied, maar je kijkt ook vooruit. 

Je kan zelfstandig klussen oppakken en in projecten ben je de projectleider of participeer je in werkgroepen. 

Verantwoordelijkheden

Wie ben jij? 

  • Een afgeronde HBO Personeelsmanagement opleiding aangevuld met een studie loopbaanbegeleiding en realisatiemanagement. 

  • Ervaring met projectmanagement en verandertrajecten; 

  • Ca 7-12 jaar werkervaring;  

  • Ervaring hebt met de aandachtsgebieden, HR21, arbeidsmarktcommunicatieplannen en strategische personeelsplanning is een vereiste;

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 januari 2025 voor 30-32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2x 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Als HR adviseur beweeg je je tussen strategische, tactische en operationele werkzaamheden. Jij bent de advies-sparringpartner voor de leidinggevende als het gaat om HR en organisatievraagstukken. Omdat je feilloos weet wat er speelt op de werkvloer en in jouw vakgebied, signaleer je kansen, knelpunten en initieer je acties en verbetertrajecten. Ook draag je samen met je collega’s bij aan de doorontwikkeling en implementatie van ons brede HR-beleid. Denk o.a. aan HR 21, strategisch personeelsplanning, verzuim en organisatieklimaat. Je ziet wat er vandaag moet gebeuren op HR gebied, maar je kijkt ook vooruit. Je kan zelfstandig klussen oppakken en in projecten ben je de projectleider of participeer je in werkgroepen. Ervaring met projectmanagement en verandertrajecten 7-12 jaar werkervaring; Ervaring met de aandachtsgebieden, HR21, strategische personeelsplanning en arbeidsmarktcommunicatieplan.

  • HBO Personeelsmanagement'; Post Bachelor Loopbaanbegeleiding; Afgeronde opleiding tot realisatiemanagement.

Wensen

  • HBO Personeelsmanagement, studie Human Resource Management, Post Bachelor Loopbaanbegeleiding of ervaring met loopbaantrajecten. Afgeronde opleiding tot realisatiemanagement of veranderkunde (60%)

  • Ervaring met projectmanagement en verandertrajecten 7-12 jaar werkervaring; Ervaring met de aandachtsgebieden, HR21, strategische personeelsplanning en arbeidsmarktcommunicatieplan (30%)

  • AFAS Ervaring bij een gemeentelijke regeling (10%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de HR Adviseur die deze organisatie zoekt?