thumbnail
thumbnail

WMO consulent (2 kandidaten)

Koning Willem-Alexanderplein 1, 6921 ES Duiven, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 70,00
maximaal 32 uur per week Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

1 mei 2023

Uren per week:

maximaal 32 uur per week

Publicatiedatum:

9 feb 2024

Wie zijn wij?
1Stroom is de ambtelijke organisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort. Kijk voor meer informatie op www.1Stroom.nl.

1Stroom is een organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en betrokken collega’s en die zich laat leiden door de kernwaarden ‘vertrouwen, aandacht en verantwoordelijkheid’. Onze medewerkers, de directie en de afdelingsmanagers geven samen vorm aan onze missie: een veerkrachtige organisatie in een vitale samenleving. Met ruim 300 medewerkers werken we aan het realiseren van de ambities van de gemeentebesturen van Duiven en Westervoort. We zijn verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de ruim 40.000 inwoners, de ondernemers, instellingen en verenigingen van beide gemeenten. Deze complexe dynamiek maakt ons werk bijzonder en uitdagend. 1Stroom is mantelzorgvriendelijke gemeente.

Als allround WMO-Consulent maak je onderdeel uit van de afdeling Sociaal Domein. In onze twee afdelingen Sociaal Domein werken in totaal 70 professionals. Wij staan voor het opbouwen van een zo goed mogelijke maatschappelijke zorg voor inwoners. Binnen een team van professionals zoek je samen met inwoners naar de beste ondersteuning. Met betrokken mensen pakken we in een informele sfeer deze klus aan.

Verantwoordelijkheden

Wat ga je doen?

 •  Je helpt inwoners om hun hulpvraag en behoefte vast te stellen.

 • Tijdens het gesprek kijk je naar de eigen oplossingen waarbij je ook het sociale netwerk betrekt zodat de eigen kracht maximaal wordt ingezet;

 • Je ondersteunt de inwoners door hen te verwijzen naar collectieve, voorliggende voorzieningen;

 • Waar hun vraag of behoefte niet op eigen kracht, in het voorliggende veld of via andere voorliggende wet- en regelgeving kan worden opgelost, beoordeel je of dit via een (aanvullende) WMO-voorziening wel kan en welke indicatie hiervoor nodig is;

 • Je legt de gesprekken vast in een gespreksverslag;

 • Je neemt besluiten en maakt beschikkingen;

 • Je behandelt bezwaarprocedures;

 • Je onderhoudt contacten met professionals in het werkveld, leveranciers, klanten en collega’s.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2024 tot en met 30 april 2024 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan daarna door opdrachtgever nog 2 maal optioneel worden verlengd met telkens maximaal 3 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Ervaring als WMO consulent bij een gemeente.

 • HBO opleiding in de sector gezondheidszorg.

Wensen

 • Beschrijf je werkwijze in geval je een aanvraag moet afwijzen. Je werkwijze/aanpak wordt als volgt beoordeeld: - Past volledig bij de gemeentelijke werkwijze scoort 5 punten. - Past voldoende bij de gemeentelijke werkwijze scoort 3 punten - Past onvoldoende/niet bij de gemeentelijke werkwijze scoort 0 punten

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de WMO consulent (2 kandidaten) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.