thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur jeugd

Koning Willem-Alexanderplein 1, 6921 ES Duiven, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 85,00
22 uur per week Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

1 jun 2024

Uren per week:

22 uur per week

Publicatiedatum:

6 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
1Stroom is een organisatie die zich kenmerkt door korte lijnen en betrokken collega’s en die zich laat leiden door de kernwaarden ‘vertrouwen, aandacht en verantwoordelijkheid’. Onze medewerkers, de directie en de afdelingsmanagers geven samen vorm aan onze missie: een veerkrachtige organisatie midden in een vitale samenleving.

Met ruim 300 medewerkers werken we aan het realiseren van de ambities van de gemeentebesturen van Duiven en Westervoort. We zijn verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de ruim 40.000 inwoners, de ondernemers, instellingen en verenigingen van beide gemeenten. Deze complexe dynamiek maakt ons werk bijzonder en uitdagend.

De organisatie bevindt zich midden in een veranderproces voor de directie en management.

Wat doen wij?
Het sociaal domein binnen 1Stroom bestaat uit twee afdelingen die als één geheel worden beschouwd. De twee afdelingen zijn gelijk qua opbouw en bestaan uit beleidsadviseurs, consulenten en ondersteunende functies.

Als beleidsmedewerker Jeugd ontwikkel en implementeer je beleid op maatschappelijk relevante onderwerpen en maatschappelijke vraagstukken. Je onderzoekt, overlegt en geeft advies aan het Bestuur. Je werkt samen met collega's, andere afdelingen, inwoners en maatschappelijke organisaties.

Verantwoordelijkheden

Je bent in staat om goed en gedegen mondeling en schriftelijk te adviseren richting wethouders, collega beleidsmedewerkers, inwoners en maatschappelijke organisaties.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 maart 2024 tot en met 31 mei 2024 voor 22 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met maximaal 2 maal een periode van telkens maximaal 3 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • Ervaring als beleidsadviseur in Jeugddomein, specifiek 12- en JGZ. Ervaring met het schrijven van beleidsdocumenten, raads- en collegevoorstellen. HBO/WO werk- en denkniveau. Een vlotte manier van mondeling en schriftelijk communiceren. Kennis van de actuele ontwikkelingen binnen het domein Jeugd. Kennis van wet- en regelgeving en weet deze in de praktijk toe te passen. Kennis van jeugd gezondheids zorg (JGZ) . Kennis en ervaring met doelgroep 12-. Deze kennis en ervaring blijkt uit het ingediende CV en/of een beschrijving.

  • HBO/WMO opleiding. Dit moet blijken uit het ingediende CV en/of een beschrijving.

Wensen

  • Naar mate kandidaat meer ervaring heeft als beleidsmedewerker Jeugd scoort deze meer punten. Enige ervaring scoort 0 punten Gemiddelde ervaring scoort 3 punten Ruime ervaring scoort 5 punten Ervaring blijkt uit het ingediende CV en/of een beschrijving. (35%)

  • Naar mate kandidaat meer ervaring heeft met JGZ scoort deze meer punten. Enige ervaring scoort 0 punten Gemiddelde ervaring scoort 3 punten Ruime ervaring scoort 5 punten Ervaring blijkt uit het ingediende CV en/of een beschrijving. (35%)

  • Naar mate kandidaat meer ervaring heeft met 12- doelgroep scoort deze meer punten. Enige ervaring scoort 0 punten. Gemiddelde ervaring scoort 3 punten Ruime ervaring scoort 5 punten Ervaring blijkt uit het ingediende CV en/of een beschrijving. (30%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsadviseur jeugd die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.