thumbnail

Vergunningverlener APV en Alcoholwet

(Talentenregio) Gemeente Dalfsen

Raadhuisstraat 1, 7721 AX Dalfsen, Nederland

Juridisch ACTIEF

Publicatiedatum:

14-01-2022

Sluitingsdatum:

25-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

30-06-2022

Uren per week:

24
Geen maximum
24 Overijssel
Wat ga je doen?
 • Wat verwachten we van jou? Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met de systemen Squit XO en Join is gewenst.

  Het vakgebied vergunningverlening en Bibob is voor jou zeker niet nieuw. Jij hebt ervaring in samenwerken met diverse partners, bent klantgericht, kwaliteitsbewust en pakt makkelijk de regie. Jij schakelt eenvoudig van de ene naar de andere aanvraag, werkt oplossingsgericht en bent communicatief sterk en toegankelijk. Samen met je collega’s denk jij in kansen en mogelijkheden. Politieke gevoeligheden weet jij te signaleren en jij bent in staat om de burgemeester hier proactief over te adviseren.

  Team Vergunningen, Toezicht en Handhaving (eenheid Publieksdienstverlening)

  • Drie collega’s houden zich bezig met de uitvoering, waaronder het toetsen van aanvragen en het verstrekken van vergunningen. Zij overleggen regelmatig met elkaar en zoeken afstemming met de beleidsmedewerkers voor dit vakgebied en in een regionale werkgroep.
  • een uitvoerende eenheid van beleid en wet- en regelgeving. Voor de meeste producten die geleverd worden staan de medewerkers rechtstreeks in contact met de inwoners en ondernemers waarbij dienstverlening en klantvriendelijkheid een hoge prioriteit heeft.
  • Meer over onze organisatie vind je op www.dalfsen.nl.

    

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Vergunningverlener APV en Alcoholwet die deze organisatie zoekt?