thumbnail

Vergunningverlener ontgrondingen

(Swif) Omgevingsdienst Flevoland & Gooi En Vechtstreek

Binckhorstlaan 36 M0.17, 2516 BE Den Haag, Nederland

Overig ACTIEF

Publicatiedatum:

11-01-2022

Sluitingsdatum:

25-01-2022

Begindatum:

07-02-2022

Einddatum:

29-07-2022

Uren per week:

18
Geen maximum
18 Zuid-Holland
De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) is een professionele regionale uitvoeringsorganisatie die adequaat milieu- en leefomgevingstaken uitvoert. De dienst doet dit voor alle gemeenten in zowel Flevoland als Gooi en Vechtstreek en voor de provincies Flevoland en Noord-Holland. Voor het team Omgeving & Ontwikkeling zoeken wij:

                                Vergunningverlener ontgrondingen
Taken:
Het afhandelen van meldingen ontgrondingen, vergunningaanvragen ontgrondingen en aanmeldnotities voor mer beoordelingen. 

De opdrachtnemer is verantwoordelijk voor het faciliteren van een thuiswerkplek.

18 uur is het gewenst aantal uur (gemiddeld) per week, kandidaten die minimaal 8 uur en maximaal 36 uur per week beschikbaar zijn zijn welkom.
De werktijden en dagen zijn in goed overleg en afhankelijk van het werkaanbod in te delen. De opdrachtnemer is verantwoordelijk voor het faciliteren van een thuiswerkplek.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Vergunningverlener ontgrondingen die deze organisatie zoekt?