thumbnail

Inkoopadviseur

(DASTwente) Gemeente Hengelo

Burgemeester Jansenstraat 1, 7551 EB Hengelo, Nederland

Inkoop ACTIEF

Publicatiedatum:

28-12-2021

Sluitingsdatum:

20-01-2022

Begindatum:

31-01-2022

Einddatum:

31-05-2022

Uren per week:

20
Geen maximum
20 Overijssel
20-24 uur per week verdeeld over minimaal 4 dagen

De functie

Het team Advies en Control (ong. 25 medewerkers) valt onder de afdeling Financiën, Advies en Control en bestaat uit de volgende vakgebieden: juridische zaken, inkoop, subsidies, verzekeren, AO/IC, interne controle, privacy en de regisseur dienstverlening.

Als inkoopadviseur ondersteun je budgethouders bij het vervullen van hun inkoopbehoefte. Je zorgt voor verbinding met jouw collega’s binnen het Sociaal Domein en je weet wat er op inkoopgebied bij hen speelt. Je adviseert over het inkopen van producten en diensten en je begeleidt (Europese) aanbestedingen.

We zoeken een collega die:
  • bij voorkeur ervaring heeft met het sociaal domein
  • De organisatie
    Centraal gelegen in Twente ligt Hengelo, een stad met 80.000 inwoners en veel evenementen. Hengelo is een stad in beweging die hard werkt aan haar toekomst, zoals de binnenstad en de transities in het sociaal domein. Deze ontwikkelingen vragen om een ondernemende en wendbare organisatie.


    De 750 medewerkers van de gemeente Hengelo werken met inzet en ambitie voor de Hengelose inwoners en bedrijven. Dat doen we vanuit 3 kernwaarden die een leidraad vormen voor de wijze waarop we ons werk doen: de logica van de Hengeloër als uitgangspunt nemen; lef hebben om keuzes te maken en daadkracht te tonen; zaken voltooien, door goed samen te werken.


    De afdeling, Financiën, Advies & Control, bestaat uit circa 50 fte en is verdeeld over 2 teams: team Financiën (27 fte) en team Advies & Control (24 fte): juridische zaken, inkoop, subsidieadvies, verzekeren, AO/IC, Privacy en de regisseur dienstverlening.
     

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Inkoopadviseur die deze organisatie zoekt?