Workshop Customer Journey Bibliotheek/Mediatheek

2 november 2023  - 2 november 2023
Online Cursus
750,00
Master Workshops

Wil jij als freelancer leren hoe je de customer journey van jouw bezoekers kunt begrijpen en beïnvloeden? Dan is de 1-daagse workshop Customer Journey iets voor jou!

event

Tijdens deze 1-daagse workshop leer je hoe je de ideale klantreis in kaart kunt brengen en obstakels kunt signaleren en verbeteren. Het resultaat van deze training is dat je in staat bent om de customer journey van verschillende klantgroepen te begrijpen en hiernaar te handelen om zo de dienstverlening te verbeteren. De workshop is bedoeld voor bibliotheek-/mediatheek professionals die veel te maken hebben met klantcontacten.

Tijdens de workshop komen de volgende aspecten aan de orde:

  • het begrip customer journey

  • het bepalen van doelgroepen dmv persona's

  • uitwerken van de customer journey

  • kijken naar de dienstverlening vanuit de klant / bezoeker

  • analyseren en verbeteren van de klantprocessen 

De training bestaat uit een workshop met 2 praktische opdrachten en er is veel ruimte voor eigen inbreng en het uitwisselen van ideeën. De workshop bevat veel voorbeelden uit de praktijk en deelnemers worden gestimuleerd om actief deel te nemen en kritisch te kijken naar hun eigen organisatie en werkprocessen.

Als leermiddelen krijg je onder andere een template Customer Journey en hand-outs. Daarnaast zijn er diverse InCompany vervolgopties mogelijk, zoals een terugkomdag als opfrisser, een adviesronde voor een specifieke situatie in jouw eigen organisatie en de mogelijkheid om een 'Mystery Guest' eenzelfde klantreis te laten maken.

Na afloop van de workshop ontvang je een 'verklaring van deelname'. Meld je nu aan en ontdek hoe je de customer journey van jouw bezoekers kunt beïnvloeden voor een nog betere dienstverlening!

Certificaat

Na afloop ontvangt u een 'verklaring van deelname'.

Deze cursus wordt aangeboden door https://goopleidingen.nl/.

Meer evenementen