LIVE!2024 evenement

12 maart 2024 09:00 - 17:00
Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch
€375,- voor leden van Opdracht Overheid
Evenementen

Tijdens onze LIVE! evenementen kunnen bezoekers een groot aantal systemen live in actie zien en meer ontdekken over mogelijkheden voor Digitale Transformatie. De leveranciers op het event organiseren gevarieerde demosessies. 

event

Op 12 maart organiseert KBenP Digitale Overheid voor de tiende keer het event LIVE!2024! Na een eenmalige online editie heeft KBenP besloten om dit jaar het event weer fysiek te organiseren in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch.

Houd voor het programma en de verdere invulling van deze dag de website https://digitaleoverheidlive.nl/ in de gaten.

Het event is kosteloos te bezoeken voor medewerkers in dienst van de (semi)overheid. Dit jaar hebben we ook een aantal plekken voor externen of ZZP’ers, werkzaam bij (semi)overheid tegen betaling beschikbaar. De kosten voor een kaartje zijn €500,-. Wanneer je lid bent van ons platform Opdrachtoverheid.nl krijg je 25% korting op dit bedrag en betaal je voor een kaartje nog maar €375,-. Geef dus bij je de motivatie van je inschrijving aan dat je lid bent van Opdracht Overheid!

Er worden ruim 400 bezoekers verwacht. De inschrijvingen zijn geopend, dus wees er snel bij! Nu al enthousiast? Meld je aan via: https://digitaleoverheidlive.nl/inschrijfformulierlive2024/.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

Wat is LIVE!2024?
Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen op de markt. Verschillende leveranciers van systemen zoals o.a. zaaksystemen, VTH-systemen, documentcreatietools, anonimiseren, robotiseren, koppelspecialisten en search nemen deel aan het event. Zij geven demonstraties en brengen u op de hoogte van de laatste ins en outs van hun product. Daarnaast is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de leveranciers en zelf achter de knoppen te zitten. Ook het ontmoeten van collega organisaties en met elkaar in gesprek gaan is een belangrijk onderdeel van LIVE!2023. Kortom, een laagdrempelig event waar kennis maken met (nieuwe) systemen, zelf achter de knoppen zitten en van elkaar leren centraal staat.

Begintijd: 9.00u
Eindtijd: 16.30u

Meer evenementen