Organisaties / Gemeente Eindhoven
Gemeente Eindhoven
Stadhuisplein 1, 5611 EM Eindhoven, Nederland
Noord-Brabant
Ontdek de mogelijkheden bij de gemeente Eindhoven! Gelegen in Noord-Brabant, biedt deze grote organisatie een scala aan projecten. Werk in een innovatieve omgeving, ondersteunend aan duurzaamheid en technologische ontwikkeling. Word onderdeel van een bloeiende gemeenschap!

Over Gemeente Eindhoven

Eindhoven is het hart van Brainport Eindhoven. En bijzonder door de combinatie van technologie, design en kennis. Verbeelding, creativiteit en daadkracht gaan hier hand in hand. Dat maakt dat de stad altijd in beweging is en bruist van de energie. Als een magneet talenten, studenten, bedrijven en internationals aantrekt. En vooruit wil en zich aan de wereld wil laten zien. Tegelijkertijd wil Eindhoven blijven wat het nu al is: een stad waar het voor alle inwoners fijn wonen en leven is. Daar werken onze 2400 collega's elke dag vol energie aan. Samen met onze partners. Wij maken samen Eindhoven.

Of je nu direct of indirect werkt voor de stad, bij ons krijg je volop de ruimte om je talenten in te zetten en te ontwikkelen. In een organisatie die inclusiviteit en vitaliteit heel belangrijk vindt. En die werkt volgens 3 kernwaarden:

Samenwerking
Niemand kan zijn werk doen zonder collega’s. Of zonder samen te werken met mensen en organisaties in Eindhoven of daarbuiten.

Vertrouwen
In jezelf en in elkaar. Dat is cruciaal om fijn te werken, te leren en resultaten te boeken.

Eigenaarschap
‘Ervan zijn’. Heldere rollen, duidelijke afspraken, nemen van verantwoordelijkheid. Want dan boeken we het beste resultaat voor de stad.