thumbnail
thumbnail

Medewerker Verkeer

Tweelingstraat 2, 2312 LX Leiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
95
36 Zuid-Holland

Begindatum:

16 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

16 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
Leiderdorp is een dorp met ruim 27.000 inwoners tussen stad en land. Aan de westzijde ligt Leiden, de andere delen van het dorp grenzen aan het Groene Hart. Leiderdorp is goed bereikbaar, heeft een prettig woonklimaat en een goed voorzieningenniveau. De gemeente Leiderdorp wil de komende jaren nog meer inspelen op de behoefte van inwoners, instellingen en ondernemers.

In 2017 is onze organisatie anders ingericht, zodat we de verbinding met de inwoners beter kunnen maken en samen met hen aan de opgaven kunnen werken. We hebben meer zelfsturing in de organisatie geïntroduceerd. Zo vergroten we het eigenaarschap van de individuele medewerker en het mede–eigenaarschap van de medewerkers onderling. We hebben teams gevormd die beleid, beheer en uitvoering verbinden, om de integraliteit te vergroten. We zoeken de verbinding met de inwoners in het dorp en werken aan opgaven in opgaventeams. Hiervan maken ook inwoners, ondernemers en instellingen deel uit. Hierbij maken we gebruik van de energie en het talent in het dorp en stimuleren we het mede-eigenaarschap.

Door krapte op de arbeidsmarkt is het de gemeente nog niet gelukt om een openstaande vacature voor allround medewerker verkeer te vullen. Wij vragen uw adviesbureau om op basis van detachering deze werkzaamheden te vervullen totdat een geschikte kandidaat gevonden is.

De werkzaamheden spannen de hele breedte van het vakgebied verkeer. Van interne advisering bij de uitvoering van verkeersprojecten tot sturing aan verkeerskundige aanpassingen op straat. Hierbij is deze functie de brug met de beheerorganisatie. Daarnaast bevat het werk verkeerskundige toetsing voor omleidingsroutes in MOOR en bebording voor grootschalige werkzaamheden en evenementen (bv Leiden Marathon) in Melvin.

Ook bevatten de werkzaamheden uitvoering geven aan verschillende beleidsvelden zoals het laadpalenbeleid en het fietsbeleid. Daarnaast ook beoordeling van verkeerskundige ontwerpen op de toepassing van de juiste richtlijnen, regels en beleidsnota’s en het voorbereiden verkeersbesluiten hiervoor. Bekendheid met autocad is een pre.

Tot slot is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden intensief contact met de bewoners van Leiderdorp bij de beantwoording van hun verkeerskundige vragen (mondeling en schriftelijk).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
  Opdracht Adviseur
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Medewerker Verkeer die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.