thumbnail
thumbnail
Data Scientist

Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
36 Utrecht

Publicatiedatum:

25-11-2022

Sluitingsdatum:

30-11-2022

Begindatum:

09-01-2023

Einddatum:

08-01-2024

                    ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????          ???????
Inhuuropdracht

Functie/Opdracht: Data Scientist
Locatie: Utrecht / Thuiswerken

Startdatum: 09-01-2023
Einddatum: 08-01-2024

Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36
Uiterlijk aanbieden voor: 30-11-2022 17:00 uur
Selectiegesprekken zijn op: in week 49
Maximum tarief: € 95,00
Let op: Bovenstaand maximum tarief is een maximaal all-in uurtarief, dus inclusief o.a. reiskosten en eventuele vergoedingen en inclusief de fee(s) voor onze contractmanager FastFlex. Het door jou aangeboden tarief is bepalend bij de selectie van kandidaten en is indicatief, dit houdt in dat NS nog onderhandelt over tariefsverlaging.
___________________________________________________________________________________________________


Dit ga je doen
Voor het Advanced Analytics team zijn we op zoek naar een data scientist, die enthousiast is over computer vision. Het team staat aan de vooravond van de digitale transformatie binnen NS. Jij bouwt mee aan de intelligentie van het beste mobiliteitsplatform van Nederland. Jij werkt met het team aan de optimalisatie en implementatie van complexe en voorspellende modellen in onze operatie- en productieprocessen, maar ook in innovatieve projecten zoals het automatisch laten rijden van onze treinen.
In onze gloednieuwe Azure cloud-omgeving help je mee aan het bouwen van Advanced Analytics oplossingen waarbij met veel data en complexe technieken de voorspellende modellen worden gemaakt. Denk hierbij aan inzet van geavanceerde machine learning technieken, zoals instance segmentation om obstakels te herkennen op het spoor op basis van camera beelden. Hierin ben je succesvol doordat je jouw leergierigheid en teamspirit slim inzet bij:
 • Het gebruiken van machine-learning, data-analyse, statistiek en bijbehorende methoden voor het ontwikkelen van voorspellende modellen en applicaties.
 • Het gebruiken van technieken en theorieën uit vele vakgebieden binnen de context van machine learning, wiskunde, statistiek en informatica voor het valideren en implementeren van deze modellen.
 • Contact onderhouden met businesspartners en proactief inzicht verkrijgen in klantbehoefte.
 • Op de hoogte blijven van nieuwe technieken, voor je eigen ontwikkeling of voor innovatie doeleinden.
Het team werkt volgens een Agile/DevOps werkwijze waarbij elke twee weken een werkend increment wordt opgeleverd. Je schakelt veel met IT en business collega’s, biedt oplossingen en zorgt voor verbetering. Ligt een discipline buiten jouw expertisegebied? Geen probleem, je vindt het leuk om dit ook op te pakken. Je teamgenoten rekenen op jouw ondersteuning en jij helpt andere teamleden zelf-organiserend te worden. Feedback geef je gevraagd en ongevraagd, en krijg jij feedback, dan zie je dat als een kans om te groeien. Als professional maak je het team beter en promoot je een Agile en DevOps werkwijze.

Hier ga je werken
Op loopafstand van station Utrecht Centraal bundelen zo´n 200 collega´s van de afdeling Data, Innovatie & Analyse (DIA) hun krachten. Hier werkt een mix van ervaringen en persoonlijkheden, die elkaar graag opzoeken om met elkaar te sparren en kennis te delen. De afdeling geeft (interne) gebruikers snel en betrouwbaar inzicht om tot juiste acties te komen door het verzamelen, combineren, analyseren en presenteren van informatie. Als data scientist ben je onderdeel van het Advanced Analytics team, maar overleg je ook veel met collega’s uit andere vakgebieden. Kortom, we zoeken een echte teamplayer!

Dit zijn de eisen
 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding. Bij voorkeur in de richting van AI, (toegepaste-) wiskunde, data science of informatica,
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van data science/AI,
 • Je hebt ervaring met data science toepassing in de spoorse omgeving,
 • Je hebt ervaring met computer vision,
 • Je hebt ervaring met Python, PyTorch, machine learning, deep learning, YOLO, segmentatie modellen en Microsoft AzureCloud
 • Je hebt ervaring met de Agile en DevOps werkwijze en durft verantwoordelijkheid te nemen voor de gedeelde sprintresultaten.
 • Je durft andere wegen te bewandelen om je doel te bereiken en laat je bij tijdsdruk niet uit het veld slaan.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Data Scientist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.