thumbnail
thumbnail

Projectleider

Slotjesveld 1, 4902 ZP Oosterhout, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
-
Noord-Brabant

Publicatiedatum:

20 jan 2021

Projectmanager 32 tot 36 uur per weekTijdelijk, voor een periode van maximaal 3 jaar Jouw rol: Als projectmanager geef je leiding aan complexe, multidisciplinaire, ruimtelijke projecten van initiatief tot en met oplevering. Jij hebt de verantwoordelijkheid over de beheersing van tijd, geld, kwaliteit, informatie, communicatie en organisatie van het project. Je overlegt met de bestuurlijk en ambtelijk opdrachtgever over het beoogde resultaat en de te kiezen strategie;Je maakt afspraken over de beheersbaarheid van het project samen met de opdrachtgevers, de projectgroepleden en overige betrokkenen;Je gebruikt de kennis en ervaring van de deskundigen binnen de organisatie en van inwoners, ondernemers of andere betrokkenen buiten de organisatie en zorgt samen voor resultaat;Je onderhandelt met externe partijen;Je communiceert over het project met derden;Je geeft sturing aan praktische werkzaamheden, zoals het opstellen van (samenwerkings)overeenkomsten met externe partijen;Je geeft advies bij eventuele afwijkingen ten aanzien van het projectresultaat, het plan van aanpak en de voortgang;Je stelt beslisdocumenten op, zoals college- en raadsnotas. Jouw kwaliteiten Je hebt een afgeronde academische opleiding met een stevige dosis ervaring in complexe, multidisciplinaire projecten;Je bent zeer ervaren in het werken met besturingsprocessen, projectmanagement en projectmatig werken, ook binnen een gemeentelijke organisatie;Je bent in staat mensen en partijen met elkaar te verbinden, te enthousiasmeren en te laten samenwerken;Je laat je niet zomaar uit het veld slaan bij tegenslagen en denkt in oplossingen en mogelijkheden;Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen;Je bent ondernemend, initiatiefrijk, proactief en resultaatgericht;Je hebt ervaring met woningbouwontwikkeling en kennis van vastgoedontwikkeling. (Het is een pre als je zowel werkervaring hebt opgedaan bij gemeenten als bij ontwikkelaars) Overige informatie Thuiswerken volgens richtlijnen RIVM

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.