thumbnail
thumbnail
Bouwplantoetser Wabo/Casemanager

Gemeente Oldambt

Johan Modastraat 6, 9671 CD Winschoten, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
78
28 Groningen

Publicatiedatum:

23-01-2023

Sluitingsdatum:

02-02-2023

Begindatum:

20-02-2023

Einddatum:

20-08-2023

Omschrijving van de opdracht
In de functie van bouwplantoetser Wabo/Casemanager ben je samen met jouw collega’s van vergunningverlening verantwoordelijk voor de afhandeling van de aanvragen om omgevingsvergunning bouw en RO. Je toetst zowel de reguliere als de uitgebreide Wabo-aanvragen op het bestemmingsplan en op het Bouwbesluit met nadruk op constructieve veiligheid en brandveiligheid. Je verzorgt ook de toetsing aan de Welstandsnota. Je handelt (incidenteel) sloopmeldingen af. Als je affiniteit hebt met monumenten en (cultureel) erfgoed en kennis hebt van de Monumentenwet, is dat een pré.

Kandidaatomschrijving

  • Je kan soepel communiceren met inwoners en ondernemers en je weet goed in te spelen op de vraag van de klant én zijn omgeving.

  • Je bent in staat om in de geest van de komende Omgevingswet te werken volgens het principe “ja, mits”, in plaats van “nee, tenzij”.

  • Je werkt nauw samen met de collega’s binnen het team VTH en met de collega’s van de andere teams maar ook daarbuiten met de Veiligheidsregio en de welstandscommissie.

Gunningscriteria

  • Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  • De gesprekken worden beoordeeld op onder andere motivatie en werkervaring/kennis vakgebied.

  • Kandidaat heeft minimaal vijf jaar werkervaring als vergunningverlener Bouw.

  • Kandidaat heeft een relevante afgerond Hbo-opleiding.

  • Kandidaat heeft een maximale reistijd van 1 uur.

Interviewplanning
De (eerste) gesprekken met de selectiecommissie vinden naar verwachting plaats in week 6/7.

Dienstencategorie
Andere diensten

CPV code
75000000-6 - Diensten voor openbaar bestuur, defensie en sociale verzekering

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bouwplantoetser Wabo/Casemanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.