thumbnail
thumbnail

Senior Planeconoom

Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
Minimaal 24 Gelderland

Begindatum:

16 mrt 2023

Einddatum:

31 mrt 2024

Uren per week:

Minimaal 24

Publicatiedatum:

25 jan 2023
  • In deze functie werk je aan een grote diversiteit aan projecten van klein tot groot, van binnenstad tot uitleggebied en verschillend qua complexiteit en qua uitdaging. Daarbij zorg jij voor haalbaarheidsanalyses van ruimtelijke ordeningsplannen en vastgoedontwikkelingsplannen, het opzetten van de exploitatie en het actueel houden van de risico-analyse.

  • In het bijzonder werk je in teamverband voor ons grootste project: de Waalsprong. Dit project bestaat uit een groot aantal deelexploitaties. Als senior Planeconoom werk je aan een aantal eigen deelexploitaties en vervul je een belangrijke rol op strategisch gebiedsniveau voor de gehele Waalsprong. Daarnaast ben je uiteraard betrokken bij andere projecten.

De huidige ingehuurde opdrachtnemer zal ook een offerte uitbrengen op deze opdracht!

Zie opdracht omschrijving.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Senior Planeconoom die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.