thumbnail
thumbnail
Senior Planeconoom

Gemeente Nijmegen

Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen, Nederland

Overig
Sluit over 9 dagen
€ 110,00
Minimaal 24 Gelderland

Publicatiedatum:

25-01-2023

Sluitingsdatum:

06-02-2023

Begindatum:

16-03-2023

Einddatum:

31-03-2024

Uren per week:

Minimaal 24
  • In deze functie werk je aan een grote diversiteit aan projecten van klein tot groot, van binnenstad tot uitleggebied en verschillend qua complexiteit en qua uitdaging. Daarbij zorg jij voor haalbaarheidsanalyses van ruimtelijke ordeningsplannen en vastgoedontwikkelingsplannen, het opzetten van de exploitatie en het actueel houden van de risico-analyse.

  • In het bijzonder werk je in teamverband voor ons grootste project: de Waalsprong. Dit project bestaat uit een groot aantal deelexploitaties. Als senior Planeconoom werk je aan een aantal eigen deelexploitaties en vervul je een belangrijke rol op strategisch gebiedsniveau voor de gehele Waalsprong. Daarnaast ben je uiteraard betrokken bij andere projecten.

De huidige ingehuurde opdrachtnemer zal ook een offerte uitbrengen op deze opdracht!

Zie opdracht omschrijving.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Planeconoom die deze organisatie zoekt?