thumbnail
thumbnail

senior Content Specialist

Gorecht-Oost 157, 9603 AE Hoogezand, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
75
32 Groningen

Begindatum:

10 apr 2023

Einddatum:

9 okt 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

10 mrt 2023

Omschrijving van de opdracht
In het projectteam werken we met de scrum-methodiek. In sprints van 2 weken werk jij aan een concreet product of een verbetering van een bestaand product. Samen met de overige leden van het scrumteam ben je verantwoordelijk voor het behalen van de sprintdoelstellingen. Jouw dag begint met de stand-up. Daarna ga je aan de slag met de user stories rond verbetering dienstverlening, monitoring, digitale bereikbaarheid, begrijpelijk taalgebruik en participatie. Samen met de andere leden van het scrumteam zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze online dienstverlening aantoonbaar verbetert.  Aan het einde van de sprint presenteer je de resultaten met het team aan de organisatie. In de retrospective reflecteer je met het scrumteam op de samenwerking van de afgelopen sprint.  

Als Content Specialist werk je nauw samen met jouw collega’s van het scrumteam. Maar je zult in de projecten ook samenwerken met collega’s uit andere delen van onze organisatie. Omdat je zelf ook aan de slag gaat met usability onderzoeken en klantreizen heb je ook contact met de mensen waar je het allemaal voor doet: de Midden-Groningers.

Kandidaatomschrijving
Je bent een content expert in hart en nieren. Klantgerichte communicatie heeft voor jou geen geheimen. Je bent een kei in je vak en hebt ervaring met social media, webcare, eindredactie, toegankelijkheid, SEO en usability.  Op technisch vlak heb je gewerkt met meerdere cms’en en heb je een nieuw systeem snel onder de knie. Je bent communicatief en organisatorisch sterk en houdt van innovatieve, slimme oplossingen. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk. Je bent een aanpakker en houdt van samenwerken. Je werkt zorgvuldig, gestructureerd en hebt oog voor opmaak. Jij wordt blij als de online dienstverlening aantoonbaar beter geworden is.

Verder vragen we:

  • HBO werk- en denkniveau

  • ervaring met scrum

  • kennis van Drupal

  • Kennis van SiteImprove

Interviewplanning
De interviews worden gepland ZSM na de sluitingsdatum van indienen offertes

Dienstencategorie
Andere diensten

CPV code
72000000-5 - IT-diensten: adviezen, softwareontwikkeling, internet en ondersteuning

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de senior Content Specialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.