thumbnail
thumbnail

W2024-08 Toezichthouder WABO

Stadhuisplein 1, 5461 KN Veghel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
85
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Je gaat aan de slag als toezichthouder bij het team Toezicht,

Dit team is een onderdeel van het werkatelier VTH. Het team bestaat uit 8  personen (toezichthouders op verschillende gebieden verschillende gebieden en  niveau’s en een tijdelijke inhuur op Wabo).

Je bent vooral bezig met periodieke- en eindcontroles op bouwvergunningen / WABO en deels ook vanuit de WKB.
Waar mogelijk voer je controles uit op brandveiligheid van diverse gebouwen.
Verwerking van je controles  doe je in administratie in de applicatie LEEF.

Voor het werkatelier VTH zit de doorontwikkeling niet alleen op het gebied van de nieuwe Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging maar ook zeker op het leveren van een bijzonder persoonlijke dienstverlening, optimalisatie van (werk)processen, duidelijke verdeling van taken, rollen en verantwoordelijkheden en houding en gedrag dat past bij de organisatiefilosofie van gemeente Meierijstad. Daarnaast is de winkel ook gewoon open en moeten de meldingen, klachten en controles uitgevoerd worden. Jouw rol ligt met name op het goed mee open houden van de winkel binnen het werk van de toezichthouders WABO.

Werken bij gemeente Meierijstad betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt (Omgevingswet) en boordevol ambitie (Zelforganisatie) zit. Dat moet ook, want ook al hebben we mooie dingen bereikt, de samenleving blijft veranderen. Meierijstad is in beweging.

Kandidaatomschrijving

Je snapt de technische wereld van bouwen, veilige huisvesting en een gezonde en veilige leefomgeving. Je bent in staat om buiten de vaste kaders te denken en bent goed op de hoogte van de veranderingen die er aan komen. Je staat je ‘mannetje’ bij uivoering van verschillende controles. Correct handhaven waar nodig om escalatie te voorkomen. Je maakt hierbij gezonde afwegingen op risico’s. Je hebt aantoonbare ervaring in bouwtoezicht.

Je werkt nauw samen met de collega toezichthouders. Daarnaast schakel je makkelijk met collega’s binnen het brede werkveld, zoals bijvoorbeeld handhavers, juristen VTH, vergunningverleners, medewerkers bestemmingsplannen.

Je bent in bezit van rijbewijs en eigen vervoer en maakt gebruik van je eigen devices (smarthphone en laptop).
Je hebt een VOG die niet ouder is dan 3 maanden.

Interviewplanning

De gesprekken vindenplaats op 6 december tussen 9.00 uur en 12.00 uur.
Het zou fijn zijn als je hier rekening mee wil houden.

Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

75000000-6 - Diensten voor openbaar bestuur, defensie en sociale verzekering

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de W2024-08 Toezichthouder WABO die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.