thumbnail
thumbnail

Adviseur

Oldehoofsterkerkhof 2, 8911 DH Leeuwarden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Friesland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Kostendeskundige Civiele Techniek
16 uur

Ben jij een rekenwonder met een passie voor civiele techniek? Dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat voor onze rol als kostendeskundige bij het team Civiele Techniek van de gemeente Leeuwarden. 

Wat ga je doen?
Als kostendeskundige van ons team Civiele Techniek krijg je de kans om je talenten volledig te benutten en een cruciale rol te spelen in de realisatie van uitdagende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van ramingen voor diverse projectfasen, maar ook voor het kritisch beoordelen van meerwerkopgaven en het nauwgezet toetsen van budgetten en offertes.
Daarnaast ben je een waardevolle schakel in multidisciplinaire projecten, waarbij je niet alleen adviseert, maar ook de aanbestedingsdocumenten grondig doorlicht en bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van ons calculatieteam. Kortom, bij ons krijg je de kans om je expertise te tonen, jezelf te blijven ontwikkelen en een tastbare impact te hebben op de toekomst van onze gemeente.
Ook houd je je bezig met het volgende

 • Update je jaarlijks het prijzenboek, ter onderbouwing van de grondexploitaties;

 • Indexeer je op basis van landelijke en regionale prijsontwikkelingen de basisbestanden;

 • Maak je de milieu-impact (CO2 verbruik) van projecten inzichtelijk.

Wie ben jij?
Als kostendeskundige van het team Civiele Techniek ben je een veelzijdige professional.  Je bent iemand die breed inzetbaar is binnen het team en je vindt het leuk om te werken aan uitdagende projecten. Als kostendeskundige ben je niet alleen een rekenexpert, maar ook een overtuigende gesprekspartner. Je bent toegankelijk en collegiaal, en je staat altijd klaar om bij te dragen aan totaaloplossingen voor onze projecten.

Daarnaast vragen we van jou;

 • Een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek, maar een mbo-er met de nodige ervaring is ook zeer zeker welkom. 

 • Kennis en ervaring met softwarepakketten als Office, Microstation of Autocad, de GWW-bundel en SSK-systematiek. 

Waar ga je werken?
Wij zijn met ruim 129.000 inwoners de grootste gemeente van Fryslân. Leeuwarden is het bestuurlijke, economische en culturele zwaartepunt van de provincie. We zijn een energieke organisatie met een verscheidenheid aan boeiende vraagstukken. Met bijna 2.000 medewerkers werken we aan de realisatie van de ambities van de gemeente en de uitvoer van diensten voor onze burgers en ondernemers.

Het team
Je gaat werken bij het team Civiele Techniek van de sector Inrichting en Beheer Buitenruimte. In de sector werken zo’n 350 mensen; het ontwerp, de inrichting en het beheer van de buitenruimte wordt hier vormgegeven en uitgevoerd.  Het team Civiele Techniek is verantwoordelijk voor de civieltechnische voorbereiding en uitvoering van projecten en bestaat uit ongeveer 40 mensen. Het gaat hierbij onder andere om de aanleg van uitbreidingsplannen, infrastructurele projecten, bedrijventerreinen en onderhoud van asfalt-, elementenverhardingen, riolering, openbare verlichting , groen en kunstwerken. Wij zijn ons bewust van de impact die onze projecten hebben op het milieu en doen er alles aan om deze impact tot een minimum te beperken. Dit doen wij door samen met de eigen teams en sectoren en de markt kritisch te zijn op hergebruik, materiaalgebruik en het terugdringen van CO2 uitstoot.

Eisen

 • Akkoord met de Algemene Inhuurvoorwaarden Inhuurdesk Gemeente Leeuwarden

 • Aanbieder is akkoord met de volgende artikelen mbt het door-/uitlenen van personeel:

  • Opdrachtnemer enkel Inhuurkrachten zal inzetten met wie hij zelf een arbeidsovereenkomst is aangegaan of met wie hij zelf een vooraf door de Belastingdienst goedgekeurde (model)overeenkomst van opdracht is aangegaan op basis van Tussenkomst (tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen) die toeziet op de op basis van een overeenkomst van opdracht ex artikel 7:400 BW uit te voeren werkzaamheden voor de Klant of Opdrachtnemer in de vorm van een Maatschap werkzaamheden verricht onder een overeenkomst van opdracht ex artikel 7:400 BW voor de Klant.

  • Indien de Opdrachtnemer Inhuurkrachten wenst in te zetten die niet bij haar in dienst zijn, kan dat slechts na schriftelijke toestemming van Het Flexhuis B.V. c.q. de Klant. Het Flexhuis B.V. c.q. de Klant heeft het recht aan deze inzet voorwaarden te verbinden, mede ter zekerstelling van haar eventuele verplichtingen jegens derden, waaronder begrepen de Belastingdienst en de Uitvoeringsinstellingen.

 • Een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek, maar een mbo-er met de nodige ervaring is ook zeer zeker welkom.

 • Aangeboden tarief is inclusief reiskosten

 • Kennis en ervaring met softwarepakketten als Office, Microstation of Autocad, de GWW-bundel en SSKsystematiek.

Wensen

 • Kandidaat is

  • Zelfstandig zonder personeel (ZZP) obv van een goedgekeurde TUSSENKOMST modelovereenkomst van de Belastingdienst (bij gunning verplicht nummer overeenkomst communiceren) (0 Punten)

  • Aangeboden obv Uitzenden/Detachering (0 Punten)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.