thumbnail
thumbnail
Strategische vastgoedadviseur

Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
125
32 Groningen

Begindatum:

1 dec 2022

Einddatum:

30 sept 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

8 nov 2022

Over de gemeente Eemsdelta
Als gemeente Eemsdelta zijn wij een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met onze vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dichtbij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!

Opdrachtomschrijving
De werkzaamheden betreffende het vastgoed waren in de voormalige gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum niet hetzelfde ingericht. De medewerkers die vastgoed gerelateerde werkzaamheden verrichten, zitten nu nog verspreid over meerdere teams. We overwegen de vastgoedketen daarom aan te passen. Wij zoeken een ervaren strateeg die ons daarbij kan helpen.

Onze gemeente kent vele opgaven. Zo is er de reguliere vastgoedopgave, maar spelen er daarnaast grote ontwikkelopgaven en wordt er in Eemsdelta gewerkt aan een omvangrijke versterkingsopgave vanwege het aardbevingendossier. Verder is onder meer sprake van een actuele specialistische opgave om (gemeentelijke) gebouwen te verduurzamen. Als gemeente zijn we ook bezig om te harmoniseren in de processen die betrekking hebben op de opgaven en het door ontwikkelen van de gemeentelijke vastgoedketen.

Om de werkzaamheden binnen de vastgoedketen goed en helder te organiseren en uit te kunnen voeren werkt Eemsdelta aan het opstellen van een strategische Nota Vastgoed en een daaraan gekoppeld Werkboek Vastgoed. In de strategische Nota Vastgoed worden de kaders en het beleid omtrent vastgoed uiteengezet. In het Werkboek Vastgoed vindt de verdere uitwerking van de plannen plaats.

Kandidaatomschrijving

  • HBO/ WO werk- en denkniveau
  • ruime ervaring op het gebied van strategische vastgoedontwikkeling en -beheer
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • bestuurlijke sensitiviteit
  • leidinggevend vermogen/ projectleiderschap
  • kennis van vastgoedontwikkeling en -beheer
  • organisatorische kwaliteiten

Interviewplanning

De inschrijvingen kunnen gedaan worden t/m zondag 27 november 2022 23:59 uur. Op maandag 28 november vindt er in de middag een briefselectie plaats, waarna alle kandidaten geïnformeerd gaan worden. De gesprekken staan gepland op dinsdag 29 november (tussen 8:30 - 12:00 uur). 

Toelichting op rooster

De opdracht wordt uitgezet voor gemiddeld 24 – 32 uur per week

Dienstencategorie

Diensten voor bedrijfsadvisering en aanverwante diensten

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Strategische vastgoedadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.