thumbnail
thumbnail

Projectregisseur NPG

Johan van Den Kornputplein 10, 9934 EA Delfzijl, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
125
24 Groningen

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

23 mei 2024

Opdrachtomschrijving

Over de gemeente Eemsdelta
Als gemeente Eemsdelta zijn wij een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In onze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar we nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met onze vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien we dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op ons afkomen vragen om een andere manier van werken én we kunnen het niet langer alleen. We willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dichtbij de inwoners, ondernemers en partners staat. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat ons gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!

Opdrachtomschrijving
Het Nationaal programma Groningen geeft middelen voor nieuw perspectief voor de aardbevingsregio. De gemeente Eemsdelta geeft invulling aan dit perspectief via het Lokaal programma Eemsdelta. Inmiddels zijn meer dan 70 projecten actief gericht op het verbeteren van de leefbaarheid in de dorpen en de wijken. Als projectregisseur ben je een belangrijke schakel tussen het projectteam NPG binnen het programma Aardbevingen de Baas en de lijnorganisatie waar de projecten worden uitgevoerd. Je bent eerste aanspreekpunt voor de projectleiders, coördineert de werkzaamheden rond voortgang en rapportage en bent eerste aanspreekpunt voor de projectvoortgang vanuit het NPG-bureau. Samen met de programmamanager werk je aan het concretiseren van de programmadoelstellingen in nieuwe projecten en bereid je de besluitvorming in college en gemeenteraad. Je begeleidt en ondersteunt projectleiders bij nieuwe aanvragen en schrijft mee van idee tot vaststelling en indiening.

Kandidaatomschrijving

Profiel:

 • Afgeronde en relevante HBO/WO-opleiding;

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (project-adviesmanagement);

 • Ervaring met soortgelijke opdrachten in een gemeentelijke setting bij voorkeur in de aardbevingsregio of binnen de provincie Groningen;

 • Alert, flexibel en kansen weten te benutten; proactieve en resultaatgerichte houding naar de samenleving, de interne organisatie en naar het bestuur;

 • Brede interesse in maatschappelijke opgaven

Daarbij passen de volgende competenties:

 • Samenwerkingsgericht;

 • Adviesvaardig;

 • Analytisch;

 • Besluitvaardig;

 • Resultaatgericht;

 • Omgevingssensitiviteit;

 • Planmatig.

Interviewplanning

De gesprekken staan gepland op vrijdag 21 juni 2024

Toelichting op rooster

De opdracht wordt uitgezet voor gemiddeld 16 – 24 uur per week

Dienstencategorie

Andere diensten

CPV code

79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Bijlagen

Download bijlage

Algemene Inkoopvoorwaarden Gemeente Eemsdelta.pdf

Download bijlage

Algemene Inkoopvoorwaarden leveringen en diensten Samenwerkende Gemeenten 06012015.pdf

Eisen

Afgeronde HBO/ WO-opleiding

Op CV aantoonbaar relevante en afgeronde HBO/ WO-opleiding

Minimaal 3 jaar werkervaring als projectregisseur (binnen een gemeente)

Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als projectregisseur (binnen een gemeente)

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 15 %

Motivatiebrief

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

U geeft in uw motivatiebrief aan waarom u geschikt bent voor deze opdracht. U geeft concreet aan welke ervaring u heeft als projectregisseur binnen een gemeente.

Weging: 25 %

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectregisseur

Op CV aantoonbare en relevante werkervaring als projectregisseur in gemeentelijke context van minimaal 3 jaar.

Weging: 20 %

Werkervaring

Op CV minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in het opstarten en begeleiden van projecten bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.

Weging: 15 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

De kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek worden tijdens dit gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven bij de opdrachtomschrijving/kandidaat omschrijving. Daarnaast wordt er beoordeeld of de kandidaat past binnen de organisatie en/of er een klik is met de kandidaat.

Weging: 25 %

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectregisseur NPG die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.