thumbnail
thumbnail
Projectleider realisatie kracht

Gemeente Bronckhorst

Elderinkweg 2, 7255 KA Hengelo, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 150,00
24 in overleg in te vullen Gelderland

Publicatiedatum:

19-01-2023

Sluitingsdatum:

30-01-2023

Begindatum:

13-02-2023

Einddatum:

15-05-2023

Uren per week:

24 in overleg in te vullen

Project realisatie kracht:

Inleiding

De juiste mensen op de juiste plek. De gemeente Bronckhorst heeft inhoudelijke ambities die zij graag gerealiseerd wil zien. Om dit goed te kunnen doen is voldoende menselijk kapitaal een grote uitdaging in de huidige arbeidsmarkt.

Context

Het Coalitieakkoord 2022- 2026, College on tour en Programmaplan 2023 hebben geresulteerd in een impuls aan realisatiekracht vanaf 2023 (en verder) voor de organisatie om uitvoering te geven aan de invulling van de inhoudelijke ambities. Het gaat om een versterking van ongeveer 20 fte in diverse functies. Deze vinden in de diverse domeinen een plek.

Doel

Uitvoering geven aan het aantrekken van realisatiekracht zodat de organisatie in staat is de opdrachten uit te voeren. Balans in ambitie en realisatiekracht. 


1e opdracht; je coördineert en start de werving op voor de extra formatie die nodig is om de ambities van het college uit te voeren. Daarbij zorg je ervoor dat het Ontwikkelteam hierin integrale afwegingen kan maken.

2e opdracht; je ontwikkelt een visie en plan van aanpak om voor lange termijn mensen aan ons te binden zodat wij de opdrachten op lange termijn kunnen uitvoeren. Hierbij denken we onder andere aan arbeidsmarktcommunicatie en werkgeversmerk.

De projectopdracht is aan de start van het project vastgesteld door het Ontwikkelteam. De projectgroep wordt samengesteld met collega's uit diverse disciplines uit de organisatie, denk aan communicatie, P&O, en organisatieontwikkeling.

Projectresultaten

Opdracht 1:

 • We hebben een totaalbeeld van de in te vullen vacatures en wat nodig is om functies effectief te laten zijn (voorkomen van flessenhals, volgordelijkheid in beeld):
  • We hebben inzichtelijk welke onderdelen “makkelijk” uit te zetten (door betreffende manager) en hebben afspraken over de uitvoering daarvan.
  • Bij elke vacature kijken of er gebruik gemaakt kan worden van potentie in de organisatie door doorgroei of ontwikkeling.
  • We hebben inzichtelijk voor welke “onderdelen” het “beter is” of ook kan om opdrachten te formuleren? Gemeente is opdrachtgever aan externe partij en voert regie.
 • We hebben een “werving en selectieplan” voor de functies die ingevuld moeten worden.
 • We hebben het totaal aan versterken realisatiekracht in beeld en blijven dat monitoren.

Opdracht 2:

 • Er is een voorstel aan het MT met een visie en uitgewerkte werkwijze over:
  • Werkgeversmerk
  • Arbeidscommunicatie
  • Wervingsmethoden

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de projectresultaten twee geformuleerde zoals in de opdracht omschrijving beschreven.

Je bent budgetverantwoordelijk voor het projectbudget.

Je zorgt voor integrale afwegingen bij de invulling van de ontstane vacatures.  Tijdens dit proces neem je het MT mee en spiegel je deze op te maken keuzes.

Je verzorgt en begeleidt de tijdige en noodzakelijke besluitvorming rondom de tot stand koming van de projectresultaten.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider realisatie kracht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.