thumbnail
thumbnail

Financieel consulent

Elderinkweg 2, 7255 KA Hengelo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 110,00
36 Gelderland

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

15 nov 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

26 mrt 2024

Opdracht omschrijving
Voor versterking van het team Financiën zoekt gemeente Bronckhorst op korte termijn een daadkrachtige, ervaren Financieel consulent. In die rol ben je:

 • gesprekspartner voor managers en de beleidsmedewerkers op het gebied van financiële advisering bij B&W-voorstellen, budgetbeheer en vraagstukken vanuit de planning & control cyclus;

 • ondersteunend bij het tot stand komen van brede (financiële) vraagstukken op het gebied van jaarrekening, (meer)jarenbegroting en rapportages;

 • in staat om vraagstukken begrijpelijk te vertalen voor non-financials;

 • betrokken bij het ontwikkelen en uitdragen van financieel beleid en implementatie van nieuwe ontwikkelingen;

 • projectleider en lid van werk- en projectgroepen.

Verantwoordelijkheden

 • Begeleiden van nieuwe medewerkers (indienst en inhuur) en hen wegwijs maken in de financiële processen.

 • Vanuit jouw rol betrokken zijn bij Sisa- en woningbouwprojecten. Inclusief begeleiding bij projectadministratie en subsidies die verstrekt zijn.

 • Adviseren over externe gelden vanuit specifieke uitkeringen en subsidieregelingen.

Beschikbaarheid
De kandidaat is zo spoedig mogelijk inzetbaar. Waarbij we uitgaan van een start vanaf 15 april. Einddatum van de opdracht is 15 november 2024. De opdracht is uitgezet voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum (en daarmee de einddatum) van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een CV van maximaal 3 pagina’s A4 toe, waarin aan wordt getoond dat je over de gevraagde eisen beschikt.

 • Je hebt aantoonbaar minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de functie van (senior) financieel adviseur bij een gemeente.

 • Verwacht werk- en denkniveau is hbo+/universitair (strategisch). Je beschikt aantoonbaar over een hbo- of wo- diploma. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

Wensen

 • Externe heeft een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond (10%)

 • Externe heeft in de afgelopen 5 jaar gewerkt als (Senior) financieel adviseur bij een gemeente / overheidsinstantie. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe kan ten minste 3 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (5 punten) Externe kan 1 of 2 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (3 punten) Externe kan geen praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt (0 punten) (30%)

 • Externe is in de afgelopen 5 jaar coördinerend geweest of heeft verantwoordelijkheid gedragen voor een team met financiële professionals. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe kan ten minste 3 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (5 punten) Externe kan 1 of 2 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (3 punten) Externe kan geen praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt (0 punten) (30%)

 • Externe kan met praktijkvoorbeelden aantonen dat hij/zij ervaring heeft met het (door)ontwikkelen van organisatiebrede processen. Externe kan ten minste 3 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (5 punten) Externe kan 1 of 2 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (3 punten) Externe kan geen praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt (0 punten) (30%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Financieel consulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.