Organisaties / Waterschap Zuiderzeeland
Waterschap Zuiderzeeland
Lindelaan 20, 8224 KT Lelystad, Nederland
Flevoland
Bij Waterschap Zuiderzeeland, gevestigd in Flevoland, kun je als zzp'er impact maken op waterbeheer. Een toonaangevende organisatie, met ruim 450 medewerkers, die zich inzet voor droge voeten, schoon water en veilige dijken. Kies voor uitdagende opdrachten en duurzaamheid bij ons waterschap!

Over Waterschap Zuiderzeeland

Waterschap Zuiderzeeland is een vooraanstaande organisatie gevestigd in Flevoland, een provincie die voor een groot deel op de voormalige bodem van de Zuiderzee is aangelegd. Met een oppervlakte van ruim 1.600 vierkante kilometer is het waterschap verantwoordelijk voor het waterbeheer in dit unieke en dynamische gebied.

Als zzp'er biedt werken bij Waterschap Zuiderzeeland tal van mogelijkheden om een waardevolle bijdrage te leveren aan het waterbeheer. Met meer dan 450 toegewijde medewerkers streven we ernaar om droge voeten, schoon water en veilige dijken te waarborgen. Onze organisatie heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie, en we zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe en effectieve oplossingen voor watergerelateerde uitdagingen.

Bij Waterschap Zuiderzeeland krijg je de kans om betrokken te zijn bij uitdagende en diverse projecten. Of het nu gaat om het beheer van waterkeringen, het zuiveren van afvalwater, het onderhouden van watergangen of het realiseren van waterbergingsgebieden, er is altijd werk dat jouw expertise en vaardigheden als zzp'er ten volle benut. Je zult samenwerken met een team van professionals die streven naar excellentie in hun vakgebied en die zich inzetten voor het waarborgen van een veilige en duurzame leefomgeving voor de inwoners van Flevoland.

Bij Waterschap Zuiderzeeland hanteren we een aantal kernwaarden die ons werk en onze organisatie typeren. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, wat betekent dat we streven naar een evenwicht tussen mens, milieu en economie in al onze activiteiten. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerking, zowel intern als extern, omdat we geloven dat het bundelen van krachten essentieel is om effectieve en innovatieve oplossingen te vinden voor complexe waterbeheervraagstukken. Integriteit en transparantie zijn eveneens kernwaarden die bijdragen aan het vertrouwen en de geloofwaardigheid van onze organisatie.

Wat werken bij Waterschap Zuiderzeeland echt onderscheidend maakt, is de combinatie van uitdagend werk, een inspirerende werkomgeving en de mogelijkheid om een tastbare impact te maken op de leefomgeving van duizenden mensen. Of je nu betrokken bent bij het ontwikkelen van nieuwe waterbergingsgebieden om overstromingen te voorkomen, het implementeren van innovatieve technologieën voor waterzuivering of het uitvoeren van inspecties op onze dijken, je zult direct bijdragen aan het creëren van een veilige en duurzame omgeving voor de inwoners van Flevoland.

Kortom, Waterschap Zuiderzeeland biedt zzp'ers een unieke kans om hun expertise in te zetten op het gebied van waterbeheer. Met uitdagende projecten, een focus op duurzaamheid en innovatie, en een team van gepassioneerde professionals, is dit de ideale plek om impact te maken en jezelf verder te ontwikkelen in het dynamische vakgebied van waterbeheer.