Organisaties / Waterschap Rijn en IJssel
Waterschap Rijn en IJssel
Liemersweg 2, 7006 GG Doetinchem, Nederland
Gelderland
Interesse in uitdagende waterprojecten? Ontdek Waterschap Rijn en IJssel! Gevestigd in de waterrijke Achterhoek. Als zzp'er kun je hier samenwerken met een toegewijd team aan waterbeheer. Een organisatie met regionale invloed en duurzame ambities.

Over Waterschap Rijn en IJssel

Zoek je een uitdagende baan waarbij je écht iets betekent voor je omgeving? Ben je betrokken en deskundig? Dan is werken, een traineeship of stage lopen bij Waterschap Rijn en IJssel in Doetinchem vast iets voor jou.

Een bijzonder gebied
In ons waterschap stromen honderden beekjes en sloten. Al dit water stroomt naar de grotere beken, kanalen en uiteindelijk naar de rivieren Rijn en IJssel. Waterschap Rijn en IJssel is een uniek gebied dat Oost-Gelderland, het zuiden van Overijssel en het zuidoosten van de Veluwe bestrijkt.

Nieuwe uitdagingen
Het veranderende klimaat zorgt voor nieuwe uitdagingen. Soms is er te veel, soms is er te weinig water. Bij Waterschap Rijn en IJssel werken we elke dag om het water niet tégen maar vóór ons te laten werken. Zo kunnen we blijven genieten van dit bijzondere gebied. Werk jij met ons mee?