Organisaties / Waterschap Aa en Maas
Waterschap Aa en Maas
Pettelaarpark 70, 5216 PP 's-Hertogenbosch, Nederland
Noord-Brabant
Op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht als zzp'er? Kom werken bij Waterschap AA en Maas! Gevestigd in regio Noord-Brabant en Limburg, is ons dynamische waterschap dé plek voor uitdagende projecten. Ontdek de mogelijkheden voor samenwerking met een toonaangevende organisatie in waterbeheer.
Waterschap Aa en Maas biedt regelmatig freelance opdrachten aan. Bekijk de opdrachten hieronder en schrijf je in!

Beschikbare opdrachten bij Waterschap Aa en Maas

Er zijn op dit moment geen opdrachten bij deze organisatie beschikbaar. Altijd op de hoogte zijn van nieuwe inhuuropdrachten bij al onze opdrachtgevers?

Over Waterschap Aa en Maas

Ons werkgebied
Waterschap Aa en Maas strekt zich uit van het oosten tot het noordoosten van de provincie Noord-Brabant. Het werkgebied omvat ongeveer 780.000 inwoners, 17.000 bedrijven, 161.000 hectaren en 20 gemeenten. Het werkgebied is het stroomgebied van de Aa en de Raam en het wordt aan de ene zijde begrensd door de rivier de Maas. Aan de andere zijde bevindt zich het werkgebied van waterschap De Dommel.

Een werkgebied van vier districten
Waterschap Aa en Maas heeft zijn werkgebied opgedeeld in vier districten. Het district Raam heeft zijn kantoor in Cuijk. Het district Boven Aa heeft zijn kantoor in Deurne. Het district Beneden Aa heeft zijn kantoor in Loosbroek. En het district Hertogswetering heeft zijn kantoor in Lith. Om de goede band te bevorderen tussen het werkgebied en het bestuur, heeft het algemeen bestuur vier regiocommissies ingesteld. Per district is er een regiocommissie. De regiocommissie kan optreden als klankbord voor de projecten die het waterschap uitvoert in het district.

Naast de districtskantoren en hun werkplaatsen, vormen de vijf RWZI's belangrijke onderdelen van het waterschap. RWZI staat voor rioolwaterzuiveringsinstallatie. De naam zegt het al, daar wordt het afvalwater van inwoners en bedrijven gezuiverd. Vaak vindt op de terreinen van de RWZI's ook enige energiewinning plaats, en terugwinning van grondstoffen uit het zuiveringsproces. Daarmee is het waterschap op weg naar een duurzame toekomst.