Organisaties / Reinier de Graaf Gasthuis
Reinier de Graaf Gasthuis
Reinier de Graafweg 5, 2625 AD Delft, Nederland
Zuid-Holland
In het hart van medische innovatie en toewijding bevindt zich het Reinier de Graaf Gasthuis, een vooraanstaand zorgcentrum dat niet alleen patiënten verwelkomt, maar ook freelance professionals uit de medische wereld.

Over Reinier de Graaf Gasthuis

Het Reinier de Graaf Gasthuis: Een Plek voor Samenwerking en Zorg. Het Reinier de Graaf ziekenhuis is het oudste ziekenhuis van Nederland en biedt de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment. We werken in een sfeer van kwaliteit, oprechte aandacht en zijn grensverleggend op het gebied van opleiding, innovatie en wetenschap.

Dit ziekenhuis, gelegen op een uitgestrekt en modern terrein, heeft een unieke benadering van het bieden van hoogwaardige zorg door ruimte te bieden aan medische freelancers om hun expertise te delen en bij te dragen aan een collaboratieve omgeving.

Het Reinier de Graaf ziekenhuis levert al bijna acht eeuwen zorg aan de inwoners van Delft en omgeving. Dat doen we met bijna 3.000 medewerkers, waaronder medisch specialisten, verpleegkundigen, facilitair medewerkers, ondersteunende staf en natuurlijk onze, niet te missen, vrijwilligers. Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor zorg terecht bij ons ziekenhuis, dat beschikt over 481 bedden.

Als oudste ziekenhuis van Nederland helpen we iedereen om snel beter te worden en zo lang mogelijk gezond te blijven. We zetten ons in om de gezondheid van mensen in elke levensfase te bevorderen en ziektes te voorkomen. Daarom onze slogan: ‘Reinier de Graaf. Je ziekenhuis voor het leven.’

Freelance rollen zoals "Leidinggevende Polikliniek chirugie" en "Salarisadministrateur" worden hier wel eens uitgevraagd.

Al met al biedt het Reinier de Graaf Gasthuis een vooruitstrevende en inclusieve benadering van gezondheidszorg, waar freelancers worden verwelkomd als essentiële partners in het streven naar uitmuntendheid in medische zorgverlening. Het is een plek waar samenwerking en zorg hand in hand gaan, ten behoeve van de patiënten en de medische gemeenschap als geheel.