Organisaties / Gemeente Urk
Gemeente Urk
Singel 9, 8321 GT Urk, Nederland
Flevoland
Bij de Gemeente Urk, gelegen in Flevoland, vind je jouw volgende opdracht als zzp'er! Met een dynamische omgeving en een uitgebreid netwerk bieden wij een breed scala aan inhuuropdrachten. Ontdek de mogelijkheden van werken bij onze toegankelijke organisatie met ruimte voor eigen initiatief!

Over Gemeente Urk

Werken op het unieke Urk?
Gemeente Urk groeit hard, heeft veel ambities en is volop in ontwikkeling. Met ongeveer 200 collega’s werken we samen in een informele en pragmatische werkomgeving, waar waarden als verbinden, verantwoording en vertrouwen belangrijk zijn. Wij hebben van oudsher een sterke familiecultuur en hands-on mentaliteit. De groei vraagt verdere professionalisering van bestuur en medewerkers en meer aandacht voor strategie, planning en netwerken.

Wil jij meehelpen Gemeente Urk te laten groeien én ontwikkelen?

Wat voor gemeente is Urk?
Gemeente Urk met 21.500 inwoners groeit hard, heeft veel ambities en is volop in ontwikkeling. De focus van de gemeente Urk ligt op groei waarin wonen, werken en recreëren centraal staan. De gemeente Urk werkt hard aan een aantal ontwikkelingen waaronder: de  “Zeeheldenwijk”, een  woonwijk met 1.600 woningen. “Port of Urk”, een nieuw bedrijventerrein van 90 ha aansluitend aan de nieuwe servicehaven die door de Provincie Flevoland wordt gerealiseerd. Daarnaast de herontwikkeling van bedrijventerreinen zoals “Lemsterhoek” en “Westgat” maar ook herontwikkeling van diverse woningbouwlocaties zoals “Noorderzand”. Dit vraagt een multidisciplinaire aanpak waarbij je werkt met interne en externe professionals. Het cultuurhistorisch centrum, winkels, scholen, de haven, bos en IJsselmeer zijn allemaal op loopafstand. De omgeving is prachtig.