Organisaties / Gemeente Sittard-Geleen
Gemeente Sittard-Geleen
Hub Dassenplein 1, 6131 LB Sittard, Nederland
Limburg
Als zzp'er wil je werken in een bruisende gemeente. Gemeente Sittard-Geleen, gelegen in Limburg, biedt volop kansen. Met haar 93.000 inwoners en diverse projecten is deze gemeente een ideale plek voor freelancers. Ontdek het karakter van werken bij Sittard-Geleen en vind je volgende inhuuropdracht.

Over Gemeente Sittard-Geleen

Sittard-Geleen, een stad waar je met plezier kunt wonen, werken en leven. Een stad waar iedereen kan meedoen. Met ruim 92.500 inwoners is het dé centrumgemeente van de regio en de derde gemeente van de provincie Limburg. Bij de gemeente Sittard-Geleen werken ruim 1000 medewerkers. Alles wat we als gemeente doen, doen we steeds meer samen met onze inwoners. Samen bereik je namelijk meer! Ook jij kunt hieraan bijdragen!

Zo doen wij dat in Sittard-Geleen
Wij zijn in beweging. Wij groeien naar een organisatie die steeds beter de verbinding maakt met haar omgeving. Door samen te werken met onze inwoners, partners en bedrijven in de stad is meer mogelijk. Onze manier van werken is ‘van buiten naar binnen’. Daarin bedenken we nieuwe oplossingen, durven anders te doen en leren we iedere dag opnieuw.

Wij zijn een nuchtere organisatie van mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Wij werken aan gezamenlijke opgaven die ertoe doen. De opgaven waar we als gemeente voor staan, zijn ondergebracht in verschillende teams. Wij zoeken elkaar makkelijk op om samen tot de beste resultaten te komen. Door hybride werken ontmoeten we elkaar fysiek of digitaal, afhankelijk van wat je met elkaar wilt bereiken.

Wij hebben aandacht voor leren en ontwikkelen en er is volop ruimte om je eigen talenten optimaal in te zetten. Als je voor Sittard-Geleen werkt, word je uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en je blijvend te ontwikkelen. We hebben passende arbeidsvoorwaarden die dat mogelijk maken zoals een opleidings- en talentprogramma. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Wij geloven in de eigen kracht en het talent van onze professionals. Door jezelf te zijn, kun je het meeste bereiken voor onze stad.