Organisaties / Gemeente Rotterdam
Gemeente Rotterdam
Coolsingel 40, 3011 AD Rotterdam, Nederland
Zuid-Holland
Als zzp'er wil je werken bij de bruisende Gemeente Rotterdam! Gelegen in Zuid-Holland, biedt deze grote organisatie volop mogelijkheden voor zzp'ers en freelancers. Ontdek de dynamiek van een diverse stad en bekijk uiteenlopende inhuuropdrachten. Werk in het hart van innovatie en maak een verschil!

Over Gemeente Rotterdam

Ga jij aan de slag voor Rotterdam, dan is de stad je inspiratiebron én je werkterrein, of je nu vaste of tijdelijke medewerker bent van gemeente Rotterdam. Bij gemeente Rotterdam is hybride werken het uitgangspunt. Hybride werken biedt niet alleen meer vrijheid om eigen werk en tijd in te delen, maar draagt ook bij aan maatwerk en een betere dienstverlening aan burgers en ondernemers. Je wilt je werk goed doen en er plezier in hebben, en gemeente Rotterdam maakt het mogelijk.

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie en werkgever wil de gemeente Rotterdam zijn. Daarom bieden we je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen. Onze vacatures en arbeidsvoorwaarden sluiten hier naadloos op aan. Wij creëren de voorwaarden zodat jij de ruimte ervaart om te groeien: in de stad en binnen de eigen organisatie. In een omgeving met collega’s die veilig en vertrouwd voelt. Waar we samen beslissen en samen aanpakken. Ben je toe aan een nieuwe of misschien wel eerste stap in je carrière? We verwelkomen je graag bij de gemeente Rotterdam! We mogen dan een grootse organisatie zijn, maar hechten veel waarden aan laagdrempeligheid en een fijne sfeer op de werkvloer.  Elke deur staat open; we doen het echt samen. Bekijk onze vacatures en solliciteer! We kijken ernaar uit je te ontmoeten.