Organisaties / Gemeente Maasdriel
Gemeente Maasdriel
Kerkstraat 45, 5331 CB Kerkdriel, Nederland
Gelderland
Als zzp'er/freelancer wil je werken bij Gemeente Maasdriel! Met een diverse opdrachtenportefeuille en een betrokken organisatie, biedt onze gemeente in Gelderland de kans om jouw expertise ten volste te benutten. Ervaar de charme van de regio en maak impact in onze gemeente!

Over Gemeente Maasdriel

Samen werken voor een betere leefbaarheid
In de gemeente Maasdriel werken wij continu aan verbetering van de leefbaarheid. Dat doen wij niet vanuit een ivoren toren, maar vanuit de dorpen, samen met inwoners, bedrijven en instellingen. In Maasdriel ken je de mensen voor wie jij je elke dag inzet. Zij weten het beste wat er in hun omgeving nodig is. En daar luisteren wij naar. In het programma Krachtige Kernen geven we ruimte aan inwoners die initiatief nemen om het prettig wonen en leven in de dorpen te versterken. Als gemeente hebben we daarin een faciliterende rol en denken we mee. Samen werken we aan duurzame oplossingen voor lokale vraagstukken.

Duidelijke teamdoelen en regie over je werk
Binnen de teams is de teamspirit en de betrokkenheid hoog. Samen met het team worden doelen geformuleerd en hard gewerkt om deze te behalen. Oplossingsgericht, mét elkaar en voor elkaar. Die uitdaging en eigen verantwoordelijk vind je bij ons ook terug in je loopbaan. Jij voert de eigen regie over jouw werk. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zoals opleiding of loopbaancoaching en je krijgt -binnen de mogelijkheden- ruimte om zelf je dag in te vullen. Zo stellen we jou in staat je te ontwikkelen en tegelijkertijd een goede balans tussen werk en privé te behouden.

Wij bieden jou:

 • Werken aan complexe dossiers
  Jij bent de specialist binnen jouw vakgebied, hebt overzicht en beheerst jouw dossiers tot in de puntjes.

 • Flexibele werktijden
  De werktijden zijn -binnen de mogelijkheden- flexibel en zelf in te delen. Ook als je een dag meer uren hebt gewerkt kan je dit gemakkelijk compenseren.

 • Werken bij een financieel gezonde gemeente
  Maasdriel staat er goed voor. We hebben onze financiën uitstekend op orde.

 • Focus op ontwikkeling
  Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf op de best mogelijke manier voor onze gemeente in kunt zetten. Daarom investeren wij op verschillende manieren in jouw ontwikkeling.

 • Duidelijke teamdoelen
  Er zijn geen afdelingen maar teams. Elk team stelt duidelijke teamdoelen op en met de juiste teamspirit wordt er oplossingsgericht gewerkt om deze te behalen.

 • Ruimte voor creativiteit
  Er is veel ruimte om je creativiteit te gebruiken. Zo kun je met beperkte middelen toch iets goeds neerzetten en dat wordt extra gewaardeerd.