Organisaties / Gemeente Landsmeer
Gemeente Landsmeer
Raadhuisstraat 1, 1121 XC Landsmeer, Nederland
Noord-Holland
Bij de gemeente Landsmeer, gelegen nabij Amsterdam, vind je als zzp'er een uitdagende inhuuropdracht. Met een compacte organisatie en een hecht team werk je als freelancer aan lokale projecten met een grote maatschappelijke impact. Ontdek nu de mogelijkheden!

Over Gemeente Landsmeer

Werken bij de gemeente Landsmeer is werken in een kleine gemeente met grote ambities: korte lijnen, informele werkrelaties en goede onderlinge verbondenheid. Onze organisatie bestaat uit vijf teams en een strategisch team. Er zijn ca.110 medewerkers werkzaam bij de gemeente. Onze kernwaarde is 'Samen'. Goed persoonlijk contact met elkaar en inwoners is ons veel waard. Als je bij onze collega wordt, heb je werk met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en variatie. Bij ons kun je je ontwikkelen tot een allrounder. Als vanzelf dienen wij de Landsmeerders, Ilpers en Purmerlanders.

We zijn bezig om als organisatie in te spelen op veranderingen waarbij we investeren in onze medewerkers, die veel ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via onze Landsmeer Academie. Van onze medewerkers vragen wij dat zij actief meedenken en werken aan hun eigen ontwikkeling en die van de organisatie. De gemeente Landsmeer biedt kansen om jezelf te ontwikkelen en werkwijzen te ontdekken en toe te passen.