Organisaties / Gemeente Hengelo
Gemeente Hengelo
Burgemeester Jansenstraat 1, 7551 EB Hengelo, Nederland
Overijssel
Als zzp'er op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Overweeg werken bij de gemeente Hengelo! Gelegen in het hart van Twente, biedt onze gemeente volop mogelijkheden. Met ruim 80.000 inwoners en een ambitieuze organisatie, biedt Hengelo een innovatieve en duurzame aanpak.

Over Gemeente Hengelo

Werken bij de gemeente Hengelo biedt een unieke werksituatie in een bruisende stad. Gelegen in het prachtige Twente, staat Hengelo bekend om haar dynamische karakter en sterke gemeenschapszin. Met ruim 80.000 inwoners en een veelzijdige organisatie is de gemeente Hengelo een boeiende plek om als zzp'er aan de slag te gaan.

Als zzp'er bij de gemeente Hengelo maak je deel uit van een ambitieuze en vooruitstrevende organisatie. Hengelo heeft een heldere visie op de toekomst en streeft naar innovatie en duurzaamheid in al haar projecten. Hierdoor krijg je als zzp'er de kans om mee te werken aan baanbrekende initiatieven en bij te dragen aan de ontwikkeling van de stad.

De gemeente Hengelo hecht grote waarde aan haar kernwaarden. Transparantie, samenwerking en verantwoordelijkheid vormen de basis van het werken bij de gemeente. Als zzp'er word je aangemoedigd om je expertise en creativiteit in te zetten en samen te werken met verschillende teams en stakeholders. Hierdoor ontstaat er een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en je professionele vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Wat werken bij de gemeente Hengelo echt kenmerkt, is de betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Als zzp'er heb je de mogelijkheid om directe impact te hebben op het dagelijks leven van de inwoners. Of het nu gaat om het verbeteren van de leefbaarheid, het stimuleren van economische groei of het bevorderen van duurzaamheid, jouw werk draagt bij aan het welzijn van de stad en haar bewoners.

Daarnaast biedt werken bij de gemeente Hengelo veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Als zzp'er krijg je de vrijheid om jouw expertise in te zetten en nieuwe ideeën aan te dragen. Er zijn volop mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen om zo je kennis verder uit te breiden en te blijven groeien in je vakgebied.

Bij de gemeente Hengelo staat de balans tussen werk en privé hoog in het vaandel. Er wordt gestreefd naar een gezonde werkomgeving waarin flexibiliteit en een goede werk-privébalans centraal staan. Hierdoor kun je als zzp'er met energie en enthousiasme je werk doen, terwijl je ook voldoende tijd hebt voor jezelf en je persoonlijke leven.