Organisaties / Gemeente Heerlen
Gemeente Heerlen
Geleenstraat 25, 6411 HP Heerlen, Nederland
Limburg
Bij de gemeente Heerlen in Limburg vind je als zzp'er een uitdagende inhuuropdracht. Met 89.000 inwoners is Heerlen een levendige stad met volop kansen. Werk samen met een ambitieus team in een innovatieve omgeving. Ontdek de mogelijkheden als zelfstandig vakspecialist bij de gemeente Heerlen!

Over Gemeente Heerlen

Bij de gemeente Heerlen in het zuidelijke Limburg ontdek je als zzp'er een inspirerende werkomgeving met talloze mogelijkheden. Als gemeente streven we ernaar om het leven van onze 89.000 inwoners te verbeteren en de stad verder te ontwikkelen.

Werken bij de gemeente Heerlen betekent deel uitmaken van een bevlogen team dat gedreven is om positieve verandering te bewerkstelligen. Samen werken we aan uitdagende projecten en innovatieve oplossingen die het verschil maken in het dagelijks leven van onze inwoners. We hechten waarde aan een open en collegiale werksfeer waarin iedereen wordt gestimuleerd om zijn of haar talenten te benutten.

Onze kernwaarden vormen het fundament van ons handelen. We zijn betrokken bij onze inwoners en luisteren naar hun behoeften. We streven naar transparantie en integriteit in al onze processen en besluitvorming. Daarnaast zijn we als gemeente ook gericht op duurzaamheid en het creëren van een inclusieve samenleving.

Wat werken bij de gemeente Heerlen echt kenmerkt, is de ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. We moedigen onze medewerkers aan om met creatieve ideeën te komen en deze in de praktijk te brengen. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden we flexibele werktijden en een goede balans tussen werk en privé.

Een ander onderscheidend aspect is de schaal waarop we werken. Als gemeente Heerlen zijn we niet alleen verantwoordelijk voor de stad zelf, maar ook voor de omliggende dorpen en buurten. Dit betekent dat je als zzp'er bij ons een brede variatie aan opdrachten kunt verwachten, van stedelijke ontwikkeling tot sociaal beleid en van infrastructuur tot duurzaamheid. Geen dag is hetzelfde!

Benut je expertise als zzp'er en draag bij aan de groei en ontwikkeling van Heerlen. Samen maken we het verschil en creëren we een stad waarin iedereen zich thuis voelt. Ontdek de mogelijkheden en word onderdeel van ons gedreven team bij de gemeente Heerlen.