Organisaties / Gemeente Emmen
Gemeente Emmen
Raadhuisplein 1, 7811 AP Emmen, Nederland
Drenthe
Werken als zzp'er bij de gemeente Emmen biedt jou volop kansen! Gelegen in de prachtige provincie Drenthe, is onze gemeente dé plek waar jij je expertise kunt inzetten. Met ruim 100.000 inwoners en een bloeiende economie, wachten hier diverse interessante opdrachten op jou.

Over Gemeente Emmen

Werk je in Emmen, dan sta je midden in de samenleving! Onze medewerkers zijn niet bang om naar buiten te treden en samen met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen te werken aan het beste voor onze gemeente. Goede dienstverlening is daarbij een van onze speerpunten.  
 
Onze organisatie telt ruim 1000 medewerkers. Een veelheid aan talenten, vaardigheden en achtergronden. En zonder onze medewerkers over één kam te willen scheren, hebben we wel een paar gemeenschappelijke kenmerken: we zijn nuchter en pragmatisch. Van borstkloppen houden we niet zo. Al is er voldoende om trots op te zijn. Een vaarverbinding, een nieuw dierenpark, theater, tunnel en plein en verschillende projecten in dorpen en wijken zorgen voor de nodige dynamiek op het gemeentehuis. Onze missie is dan ook niet voor niets: wij durven samen met anderen kansen te creëren. Onze identiteit is zichtbaar in onze kernwaarden: Verbinding, Ruimte, Daadkracht en Realistisch, oftewel: VeRDeR.
 
In zo’n grote en dynamische organisatie als de onze is er veel te doen en zijn er veel mogelijkheden. Volop kansen dus voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Sta jij nieuwsgierig in het leven? Ben je initiatiefrijk, hou je van samenwerken en ben je niet bang om naar buiten te treden? Dan pas jij waarschijnlijk goed bij onze organisatie!